Medlemsfordele

Allergivenlig blomsterblanding

Som medlem kan du gratis bestille guiden "Skab din egen allergivenlige oase". Sammen med guiden får du et frøbrev med foreningens allergivenlige frøblanding.

Frøblanding

Pollenallergi plager hver 5. dansker og to af de helt store syndere, birk og græs, trives overalt i haver, boligområder og offentlige parker. I Astma-Allergi Danmark arbejder vi for at sikre mere allergivenlig beplantning i hele landet – blandt andet med Astma-Allergi Danmarks allergivenlige blomsterblanding og foreningens guide til den allergivenlige have, som du kan bestille her.

Guiden "Skab din egen allergivenlige oase" og den allergivenlige frøblanding er gratis for foreningens medlemmer. Frøblandingen består af fem forskellige allergivenlige blomster i smukke farver: Almindelig kællingetand, kornvalmue, klinte, dagpragtstjerne og blæresmælde.

Med guiden klæder vi dig godt på til at plante allergivenligt – uanset om du har have eller altankasse.

Du kan også læse mere om allergivenlig beplantning på Pollenportalen og få tips til at komme godt i gang med din egen allergivenlige oase allerede nu.

Pollenportalen

Stor guide til dig, der har pollenallergi. Her finder du gode råd til behandling, samt tips og tricks til at bevare et aktivt ude- og arbejdsliv i pollensæsonen.

Besøg Pollenportalen

Du skal være medlem for at bestille frøblandingen

Bliv medlem af Astma-Allergi Danmark og bestil en frøblanding med det samme, og få samtidig adgang til alle vores øvrige medlemsfordele.

Er du allerede medlem?
Log ind her