Dagens Pollental og -varsling

I pollensæsonen udsender Astma-Allergi Danmark dagligt meldinger om luftens indhold af de vigtigste allergene pollentyper. Det kaldes Dagens Pollental.

Se Dagens Pollental

Dagens Pollental app

Hent vores gratis app Dagens Pollental, og få pollenvarsling fem dage frem, så du bedre kan planlægge din hverdag.

Læs mere

Dagens Pollenmail

Den daglige pollenmail indeholder Dagens Pollental og Dagens Pollenvarsling.

Læs mere

Pollengrafer

Få bedre styr på din høfeber med vores interaktive pollengrafer.

Se Pollengraferne

Pollenkalender

Resultatet af Astma-Allergi Danmarks mangeårige arbejde med at måle og registrere pollen bliver statistisk bearbejdet og danner grundlag for pollenkalenderen.

Læs mere

Den Komplette Pollenkalender

Den Komplette Pollenkalender for Øst- og Vestdanmark er primært henvendt til læger og andre behandlere.

Læs mere

Pollenportalen

Stor guide til dig, der har pollenallergi. Her finder du gode råd til behandling, samt tips og tricks til at bevare et aktivt ude- og arbejdsliv i pollensæsonen.

Læs mere

Ugens døgntal

Vi tæller i alt 23 forskellige pollentyper, men offentliggør kun tal for de seks, der giver de største allergiproblemer.

Læs mere

Pollenfeed

Slå et slag for allergien, og giv dine brugere et bekvemt overblik over dagens polleninformationer med et skræddersyet pollenfeed direkte på din hjemmeside eller i din app.

Læs mere

Pollen i udlandet

Her har vi samlet oplysninger om pollenmængder, pollenvarslinger og pollensæson for forskellige lande.

Læs mere

Sådan måler vi pollen

Det er Astma-Allergi Danmark, der står for at måle pollen og skimmelsvampesporer i Danmark. Det er et omstændeligt arbejde, der kræver tid og tålmodighed.

Læs mere

Spørgsmål og svar om pollen

Astma-Allergi Danmarks Rådgivning får mange spørgsmål om pollenallergi og Dagens Pollental. Vi har samlet nogle af de mest stillede spørgsmål – måske finder du et svar, du kan bruge.

Læs mere

Vejret og pollen

Hvis du har pollenallergi, er det en god idé at holde øje med vejrudsigten. Vejrforholdene er nemlig af største betydning i forhold til hvornår, hvor og hvor mange pollen, der er i luften.

Læs mere

Klimaforandringer

Klimaforandringerne og den globale opvarmning har indflydelse på pollensæsonen og dermed dit helbred, hvis du har pollenallergi.

Læs mere

Pollen gennem døgnet

I pollensæsonen er der i pollen i luften hele døgnet, men generelt vil der være flest pollen i luften i dagtimerne og færrest om natten.

Læs mere

Pollenmålingens historie

Astma-Allergi Danmark har siden 1977 stået for at indsamle og registrere luftens indhold af pollen og svampesporer i samarbejde med DMI.

Læs mere