Aktiviteter

Medlemsbladet AstmaAllergi

AstmaAllergi giver dig den nyeste viden og guider dig med nyttige tips og inspiration til livet med astma, allergi, høfeber og eksem.

AstmaAllergi #6 2022 (december/januar)

AstmaAllergi 5 2022

Alle medlemmer får AstmaAllergi med posten seks gange om året. Det koster 225 kr. om året at være medlem.

Bliv medlem og få det nyeste blad nu

Tema: Myter og misinformation

Vi lever i en tid, hvor man næsten drukner i information om sundhed. Mange opsøger velkendte autoriteter som Sundhedsstyrelsen og læger, når de vil have viden – men søger lige så ofte også råd blandt venner og familie eller på internettet. At man vælger andre informationskilder end de sundhedsfaglige autoriteter, kan skyldes mange forskellige og forståelige ting. For eksempel, at man synes Facebookgruppen er mere tilgængelig end speciallægen, at man har større tillid til familie og venner, eller at man ikke vil ”komme rendende til lægen med småting.”

Problemet er bare, at man risikerer at møde en masse myter og misinformation, når spørgsmål om sundhed og sygdom går fra mund til mund eller optræder på nettet. I temaet kan du læse nogle sejlivede myter om allergi og du får du viden om, hvordan du selv kan undgå at viderebringe myter og misinformation.

Du kan også læse om:

  • Deklaration er afgørende tryghed for fødevareallergikere
  • Naturlige ingredienser er ikke altid allergivenlige
  • Sådan får du et godt indeklima trods lavere temperaturer
  • Patientuddannelse er vejen frem.

Rigtig god læselyst!

Som medlem af Astma-Allergi Danmark har du også adgang til vores Bladarkiv, hvor du kan læse alle tidligere udgaver af AstmaAllergi.

Kontakt redaktionen

Har du spørgsmål, kommentarer eller gode idéer - eller vil du fortælle din historie? Så er du velkommen til at kontakte AstmaAllergi-bladet på info@astma-allergi.dk.

Vil du annoncere i vores medlemsblad eller nyhedsbreve? Læs mere om dine muligheder som annoncør