Aktiviteter

Medlemsbladet AstmaAllergi

AstmaAllergi giver dig den nyeste viden og guider dig med nyttige tips og inspiration til livet med astma, allergi, høfeber og eksem.

astmaallergi alternativ behandling medlemsblad

Som medlem får du medlemsbladet AstmaAllergi direkte i postkassen - du kan også vælge at modtage bladet digitalt. AstmaAllergi er et blad fyldt med artikler specielt til dig med astma, allergi, høfeber og eksem. Dyk ned i personlige fortællinger, tips og tricks til en lettere hverdag, den nyeste forskning og bliv klogere på dig selv og din sygdom. 

Bliv medlem og få adgang til det nyeste blad

AstmaAllergi #3 2024 (Juni/juli)

Tema: Alternativ behandling

Alternativ behandling er populært som aldrig før

Kan zoneterapi lindre astma? Og kan akupunktur mon helbrede høfeber? I ringer ind til vores rådgivning, fordi I søger løsninger på jeres astma, allergi og eksem. Nogle af de løsninger, som I er nysgerrige på, bliver tilbudt uden for det etablerede sundhedsvæsen. Og er dem, som bliver kaldt for alternative behandlinger.

De nyeste tal fra Statens Institut for Folkesundhed viser da også, at 1,2 millioner danskere brugte alternativ behandling i 2021. De alternative behandlingsmuligheder er populært som aldrig før, og er blevet en behandlingsform, som mange benytter. 

I dette blad kan du læse om, hvorfor alternativ behandling er så populært. Og så kan du dykke ned i, hvorfor så mange af os bruger alternativ behandling, selvom det ikke er videnskabeligt forankret. Du får også nogle gode råd, hvis du går og overvejer at benytte alternativ behandling. Der er nemlig nogle helt særlig ting, som du skal være opmærksom på.

I bladet kan du også læse følgende artikler:

  • Spændende samtaler og politiske løfter, da vi prikkede til borgen
  • Aggressive mutantpollen genererer byboerne
  • Vi kontrollerer løbende, så du trygt kan købe produkter, der bærer vores allergimærke

Som medlem af Astma-Allergi Danmark har du også adgang til vores bladarkiv, hvor du kan læse alle tidligere udgaver af AstmaAllergi. Find det under Min Side.

Kontakt redaktionen

Har du spørgsmål, kommentarer eller gode idéer - eller vil du fortælle din historie? Så er du velkommen til at kontakte AstmaAllergi-bladet på info@astma-allergi.dk.

Vil du annoncere i vores medlemsblad eller nyhedsbreve? Læs mere om dine muligheder som annoncør

Bliv medlem og få det nyeste blad

Som medlem får du direkte adgang til vores medlemsblad