Aktiviteter

Medlemsbladet AstmaAllergi

AstmaAllergi giver dig den nyeste viden og guider dig med nyttige tips og inspiration til livet med astma, allergi, høfeber og eksem.

AstmaAllergi #1 2023 (februar/marts)

AstmaAllergi 6 2023

Alle medlemmer får AstmaAllergi med posten seks gange om året. Det koster 225 kr. om året at være medlem.

Bliv medlem og få det nyeste blad nu

Tema: Allergi på arbejdspladsen

For mange er det et dagligt vilkår at gå på arbejde med en astmainhalator, en tube fed creme eller antihistamintabletter i tasken. Men at få et arbejdsliv til at fungere med en overfølsomhedssygdom eller visheden om, at ens arbejde kan føre til voldsom allergi eller eksem, er ikke altid lige let. Og det lider både ansatte, virksomheder og – ikke mindst – samfundsøkonomien under. 

Læs mere i årets første nummer af AstmaAllergi, hvor vi klæder dig på til at få et godt arbejdsliv uden allergi. Her får du råd og personlige historier samt et indblik i det ansvar, der hviler på uddannelsernes, arbejdspladsernes og brancheforeningernes skuldre - hvor særligt én branche har sat turbo på allergi-forebyggelsen.

Du kan også læse om:

  • Astma-Allergi Danmarks Landsmøde 2023
  • Dansk forskning, der gør os klogere på fremtidens fødevareallergier
  • Foreningens rabatter til dig som medlem
  • Hverdagen som forældre til børn med anafylaksi

Rigtig god læselyst!

Som medlem af Astma-Allergi Danmark har du også adgang til vores Bladarkiv, hvor du kan læse alle tidligere udgaver af AstmaAllergi.

Kontakt redaktionen

Har du spørgsmål, kommentarer eller gode idéer - eller vil du fortælle din historie? Så er du velkommen til at kontakte AstmaAllergi-bladet på info@astma-allergi.dk.

Vil du annoncere i vores medlemsblad eller nyhedsbreve? Læs mere om dine muligheder som annoncør