Nyheder

Seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

21/09/2023

Efterårets vaccinationer til dig med astma

Influenza og COVID-19 er virusinfektioner, som forekommer hyppigst i vintersæsonen – for personer med kronisk lungesygdom, herunder astma, vil det være en god ide at blive vaccineret. Du kan med fordel blive vaccineret mod COVID-19, influenza og pneumokokker på samme tid.

21/09/2023

Brevkasse: Pelsdyrallergi, sløvende antihistaminer og et problem med armbåndsuret

Findes der antihistaminer, som man ikke bliver træt af? Kan batteriet i dit armbåndsur give allergi? Og kan man nogensinde få en hund, når man er testet positiv for Pelsdyrallergi? Vi leder dig på rette vej med tips og gode råd i Rådgivningens Brevkasse.

18/09/2023

Nu skal luftkvaliteten i EU leve op til WHO’s anbefalinger

Et flertal i EU-Parlamentet har sagt ja til strammere krav til luftkvaliteten. Resultatet vækker glæder hos Astma-Allergi Danmark, der aktivt har arbejdet for, at forslaget skulle gå igennem.

13/09/2023

Lovende anbefalinger fra Robusthedskommissionen kan gavne overfølsomhedsramte

Anbefalingerne om øget patientinddragelse og egenomsorg skal dog følges af kompetence- og kapacitetsløft, siger direktør i Astma-Allergi Danmark.

05/09/2023

Nyt samarbejde skal bane vejen for fremtidens pollenmålinger

Astma-Allergi Danmark samarbejder nu officielt med pollenforsker Carsten Ambelas Skjøth og støtter hans forskning, som med kunstig intelligens skal give mere præcise målinger af pollentyper og pollental i realtid.