Nyheder

Seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

22/07/2024

Vi kontrollerer løbende, så du trygt kan købe produkter, der bærer vores allergimærke

Vidste du, at vores strenge krav til producenterne ikke stopper, når de har fået en godkendelse og må bruge vores mærke på produktet? Vi holder nemlig også løbende kontrol med dem for at sikre, at de overholder vores kriterier. Hvordan det foregår, og hvorfor det er vigtigt, kan du læse mere om her.

08/07/2024

Nu er sæsonen for bynkepollen begyndt

Sæsonen for årets sidste pollenspreder, bynken, er skudt i gang. Bynken topper typisk i slutningen af juli frem til begyndelsen af august. Bynken foretrækker sol og let vind for at sprede sine pollen, men hvis sommeren står på regn, hjælper det med at skylle bynkens pollen ud af luften.

05/07/2024

Det er populært som aldrig før, men hvorfor er vi så vilde med alternativ behandling?

Akupunktur, kinesiologi og zoneterapi. Alternative behandlinger kommer i mange forskellige former, men de har det til fælles, at de er meget populære i øjeblikket. I denne artikel dykker vi ned i, hvorfor så mange af os vælger at benytte os af den alternative behandling.

02/07/2024

Alternativ behandling er ikke videnskabeligt forankret, men mange af os er alligevel tilfredse med behandlingerne

Alternativ behandling deler os i to. Nogle mener, at det er fup og fidus, og andre har stor glæde af det. Men hvad siger videnskaben og litteraturen egentlig til den alternative behandling? Det har vi spurgt Jens Laigaard om. Han er bibliotekar og forfatter til bogen ”Alternativ behandling – en kritisk undersøgelse”.

28/06/2024

Aggressive hyperpollen generer byboerne

I byområder er pollensæsonen ikke bare mere intens. De enkelte pollenkorn er også mere aggressive på grund af luftforurening. Det kan føre til udfordringer for byboerne og pollenallergikere generelt i fremtiden, da stadigt flere danskere flytter til byerne og mængden af pollen i luften er stigende.