Nyheder

Seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

18/04/2024

Ilttelt, børnehjem og hospitalsindlæggelser

65-årige Cathrine Sadolin har boet på børnehjem og været på hospitalet mange gange i løbet af sin barndom, fordi hun har astma. Alene. Kom med mig hjem til Cathrine til en snak om, hvordan astmaen har præget hendes liv.

18/04/2024

Psykolog fortæller: Det fylder hos mennesker med astma og allergi

Nogle gange kan sygdomme som astma, allergi og eksem fylde på en måde, at man har behov for at tale med en psykolog. Men hvad bliver der talt om til konsultationerne?

16/04/2024

Vi prikkede til Borgen – og fik politiske løfter med hjem

Astma-Allergi Danmark var forleden på Christiansborg for at prikteste landets folkevalgte politikere. Det gav anledning til mange konstruktive samtaler om flere af foreningens mærkesager, herunder manglen på allergispecialister, allergifremkaldende kemi, trygge fødevarevalg og meget mere. Det førte også til politiske løfter om fremtidigt samarbejde og spørgsmål i Folketingssalen til de ansvarlige ministre. Se, hvad politikerne sagde i videoen herunder.

02/04/2024

Når næsen driller, fødevareallergien fylder i madkundskab og der er tegn på høfeber

Hvordan slipper man af med snorken og en stoppet næse og hvordan får man en god start i madkundskab med fødevareallergi og skal man gøre, hvis ens barn viser tegn på høfeber? Vi leder dig på rette vej med svar og gode råd i Rådgivningens Brevkasse.

02/04/2024

Varm påske kickstarter pollenplage med rekordtal

Til stor gene for de flere hundredtusinde danskere med allergi over for birkepollen betød påskens varme vejr, at luften blev fyldt med denne type pollen – faktisk var pollentallet for birk det højeste nogensinde målt i marts.