Velkommen til vores nye hjemmeside.

Klik her, og læs mere

Aktiviteter

Apps

Gør din hverdag lettere med vores gratis apps. Fx kan du modtage Dagens Pollenvarsling i pollensæsonen, få hjælp til at vælge plejeprodukter med minimal risiko for allergi eller finde inspiration til en middagsopskrift, du tåler.

Dagens Pollental

Appen giver dig et komplet overblik over Dagens Pollental, pollenvarslingen for de følgende fem dage og svampesporeniveauet. Du er altid sikret pollentallet fra den nærmeste målestation via GPS, og du kan styre, om du vil modtage bestemte pollenvarslinger som push-meddelelser direkte på din startskærm.

Læs mere om Dagens Pollental

Hent appen til din telefon

 

Kemilex

Få hjælp til at vælge plejeprodukter med minimal risiko for allergi med KEMILEX. Brug appen til at tjekke indholdsstofferne i et plejeprodukt for allergirisiko, bliv klogere på deres funktion i produktet og brug oplysningerne til at træffe det rette valg for dig, når du står i supermarkedet.

Læs mere om Kemilex

Hent appen til din telefon

 

Håndeksem

Få hjælp til din håndeksem med vores app. Ved hjælp af fotosammenligning giver appen dig mulighed for at følge udviklingen i dit håndeksem. Gennem tekst og video kan du lære om årsager til håndeksem, forebyggelse med daglig hudpleje og handskebrug samt behandling af eksemudbrud.

Hent appen til din telefon

 

PlanteGuide

Skal du på udflugt i naturen og kigge på planter, så er appen PlanteGuide god at have ved hånden. Du kan bruge appen som et opslagsværk, når du står i naturen og gerne vil vide mere om de planter, blomster og træer, der omgiver dig.

Hent appen til din iPhone

 

Madallergi

Denne app er en opskriftsdatabase, som gør det muligt for dig med fødevareallergi at sortere opskrifter fra, der indeholder ingredienser, som du ikke kan tåle.

Appen indeholder desuden funktioner, som gør det muligt at dele opskrifter med andre, dele en liste over dine allergier samt oprette en indkøbsliste, der nemt kan justeres efter, hvor mange der spiser med.

Hent appen til din iPhone

 

Tjek deklarationen

Få hjælp til at finde ud af, om der er indholdsstoffer i dine plejeprodukter, der kan give hudallergi. Hudallergi kan nemlig forebygges. I jo højere grad du udsættes for allergifremkaldende stoffer, jo større er risikoen for at udvikle hudallergi.

Hent appen til din iPhone