Nyheder

Mere tid til dig: Rådgivningen udvider åbningstiden

Vi er til for dig! Alle hverdage sidder fagfolk derfor parat til at svare på dine spørgsmål om astma, allergi, høfeber og eksem – og fra 1. december udvider vi åbningstiden.

Publiceret 01/12 2023

Ca. 1 min. læsning

Del artikel

Rådgivningen

Astma-Allergi Danmarks Rådgivning modtager dagligt mange opkald med gode spørgsmål fra jer medlemmer. Og nu bliver det endnu nemmere at få fat i os.

Vi er nemlig glade for at kunne løfte sløret for, at Rådgivningen udvider åbningstiden, så vi har mulighed for at hjælpe endnu flere med personlig telefonrådgivning.

Fra den 1. december tilbyder vi derfor også telefonrådgivning tirsdage og torsdage fra kl. 13-15.

Rådgivningens åbningstid vil fra 1. december være:

Mandag: 9-12
Tirsdag: 9-12 og 13-15
Onsdag: 9-12 og 16-18
Torsdag: 9-12 og 13-15
Fredag: 9-12

Ring til os på 43 43 42 99. Vi glæder os til at tale med jer, lytte til jer og rådgive jer om livet med astma, allergi, høfeber og eksem.

Læs også: Telefonrådgivning til dig

Hvad rådgiver vi om?

I Astma-Allergi Danmarks Rådgivning sidder erfarne fagfolk med fingeren på pulsen klar til at vejlede og give dig et skub i den rigtige retning.

Vi kan blandt andet rådgive dig om din behandling, hverdagen med astma, allergi, høfeber og eksem samt lægebesøg og diagnose.

Læs også: Sådan kan Rådgivningen hjælpe dig

Skriftlig rådgivning til dig som medlem

Som medlem af Astma-Allergi Danmark har du mulighed for at få skriftlig rådgivning. Du kan også skrive til os og bede om et opkald på et tidspunkt, som passer dig. Læs mere om medlemsrådgivning her. 

Ikke medlem endnu? Se alle fordele her

Bliv en del af fællesskabet

Meld dig ind i Astma-Allergi Danmark