Nyheder

Atju! Vi stiller skarpt på høfeber

Forårets spirende liv og grønne slør er for mange af os uløseligt forbundet med løbenæse og irriterede øjne. Høfeber er mere udbredt end nogensinde – og generende som altid. Men kender du din høfeber, så kan du minimere symptomerne og få den rigtige behandling.

Publiceret 07/04 2022

Ca. 1 min. læsning

Del artikel

Nys allergi pollen mand
Foto: Shutterstock

“Kært” barn har mange navne

I daglig tale bruges mest betegnelsen høfeber, men du kan også støde på ord som allergisk høfeber, allergisk snue, rhinokonjunktivitis, luftbåren allergi, allergisk konjunktivitis eller allergisk rhinitis. Det dækker alt sammen over symptomer fra øjne og næse.

Du er langt fra alene, hvis du trækkes med høfeber. Op mod en million danskere har symptomerne. Og det er noget, som kan gribe ind i store dele af tilværelsen. Høfeber kan begrænse det sociale liv samt skole- og arbejdslivet betragteligt. Men sådan behøver det ikke at være. Langt de fleste mennesker med høfeber kan godt komme til at leve et normalt liv uden de store gener. Det kræver dog, at man kender sin høfeber og får den rette behandling for den. Så lad os se nærmere på sygdommen, og hvordan den behandles.

For at læse hele artiklen skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alt indhold samt alle øvrige medlemsfordele.

Er du allerede medlem?
Log ind her

Bliv en del af fællesskabet

Meld dig ind i Astma-Allergi Danmark