Nyheder

Politiske samarbejder blomster – og i dag prikker vi igen til Christiansborg

I de første måneder af 2022 har vi høstet frugterne af gunstige politiske samarbejder. Og i dag er vi igen på besøg på Christiansborg for at allergiteste politikerne og tale med dem om vores mærkesager.  

Publiceret 05/04 2022

Ca. 1 min. læsning

Del artikel

Christiansborg priktest allergi
Foto:Shutterstock

I december 2021 kunne Astma-Allergi Danmark efter næsten to års ventetid igen aflægge visit på Christiansborg og gøre opmærksom på de sager, vi kæmper for. Og i dag gør vi det igen. Politikere og embedsmænd lægger arm til en allergitest, og i den forbindelse tager vi en snak med dem om, hvordan de kan være med til at sikre bedre forebyggelse og behandling af overfølsomhedssygdomme som astma, allergi og eksem.

Allergitesten foretager vi i samarbejde med dygtige folk fra allergiklinikken i Gentofte.

Siden besøget i december har vi styrket vores politiske samarbejder med blandt andre miljøminister Lea Wermelin, hvilket du kan læse mere om her. Ligesom vores samarbejde med Carl Valentin (SF) og Videncenter for Allergi for at få Folketinget til at fastholde prioriteringen af allergi i den nye kemiaftale har båret frugt. Læs mere om den sejr her.

Vi ser frem til en god dag på Christiansborg med endnu flere konstruktive snakke med politikere og embedsmænd om, hvordan de være med til at hjælpe de op mod 1,5 millioner danskere, der er plaget af overfølsomhedssygdomme. Sygdomme som påvirker menneskers livskvalitet og samtidig koster samfundsøkonomien dyrt.

Få liveopdateringer fra vores Christiansborg-besøg på de sociale medier Twitter og LinkedIN, og læs om vores fem mærkesager her.

Bliv en del af fællesskabet

Meld dig ind i Astma-Allergi Danmark