Pollenservices

Pollenfeed

Slå et slag for allergien, og giv dine brugere et bekvemt overblik over dagens polleninformationer med et skræddersyet pollenfeed direkte på din hjemmeside eller i din app.

Hvad er et pollenfeed?

Astma-Allergi Danmarks pollenfeed er et JSON-drevet overblik over dagens polleninformationer, som du kan skræddersy efter behov og integrere på din hjemmeside eller i din app via din egen unikke kode.

Dagens polleninformationer er til stor gavn for de mere end én million danskere, der lider af høfeber. Pollenfeedet samler automatisk disse informationer i hele pollensæsonen, der i grove træk varer fra januar til september.

Hvordan kan jeg skræddersy mit pollenfeed?

Dagens polleninformationer deles op i pollental, pollenvarsling og døgntal, og du kan sammensætte dit pollenfeed efter hvilke informationer, du vil give dine brugere.

Dagens Pollental angiver, hvor mange pollen, der er i luften over 24 timer fra kl. 13 til kl. 13 og er det tætteste, vi kommer på et 'her og nu'-estimat. Dagens Pollental sendes ud hver dag ca. kl. 16.

Dagens Pollenvarsling angiver hvor mange pollen, der forventes de næste 24 timer.

Dagens døgntal angiver, ligesom Dagens Pollental, antallet af pollen i luften over 24 timer – dog her målt fra midnat til midnat.

Hvad indeholder et pollenfeed?

Du har mulighed for at skræddersy dit pollenfeed, og vælge hvordan de forskellige muligheder faktureres.

  • Pollental + Pollenvarsling - faktureres på månedsbasis
  • Døgntal - faktureres på månedsbasis
  • Pollental + Pollenvarsling + Døgntal - faktureres på månedsbasis
  • Hele pakken - faktureres på sæsonbasis

JSON-feed til app og hjemmeside + pollenboks medfølger til alle abonnementer.

Indtægterne går direkte til drift og videreudvikling af Astma-Allergi Danmarks pollentjeneste.

Hvordan får jeg mit eget pollen-feed?

Ønsker du at få dit eget skræddersyede pollen-feed og høre nærmere om vores prissætning, så kontakt os via e-mail eller telefon, så ser vi nærmere på jeres personlige løsning.

Kontakt:

E-mail: info@astma-allergi.dk

Tlf.: 43 43 59 11

Medlemskab for dig med pollenallergi

I Astma-Allergi Danmark ved vi, at en hverdag med pollenallergi har sine udfordringer. Derfor arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab.

Bliv medlem nu