Viden om Pollenallergi i hverdagen

Hva’ så Roski... Atju! Her er gode råd til at tøjle din pollenallergi på festival

Hvis du er allergisk over for græspollen, lokker flere dages ophold på en stor, tør græsmark nok ikke det store. Men det gør vennerne, musikken og den helt særlige festivalstemning måske. Vi serverer her de bedste råd til at holde til at holde din allergi i ro, hvis du skal på festival til sommer.

Så er det lige om hjørnet! Det er igen tid til på fællessang foran Orange, øl i Bøgeskoven og fest og farver i campingområdet.

Men har du allergi over for græspollen, kan sådan en festival godt være lidt af en udfordring. For selvom den kan være svære at spotte under øldåser, farverige telte og fulde folk, foregår de fleste festivaler trods alt på en enorm græsmark. Og desuden er luften tyk som lunken Slots af generende støvpartikler.

Derfor er det vigtigt, at du har fuldstændig styr på din pollenallergi og dit medicinskab, før du drager afsted med teltet på ryggen. Det ville jo være en skam ikke at kunne se Thomas Helmig spille op i eftermiddagssolen eller misse drømmedaten, fordi din allergi har lagt dig tidligt i seng.

Følg vores gode råd herunder for at få en så allergifri festival som muligt.

For at læse hele artiklen skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alt indhold samt alle øvrige medlemsfordele.

Er du allerede medlem?
Log ind her