Støt os Erhvervsmedlem

Omsorgspakker til virksomheder

Astma-Allergi Danmark tilbyder nu virksomheder at støtte medarbejdere med omsorgspakker. En omsorgspakke dækker alle de medarbejdere i virksomheden, der er påvirket af astma, allergi eller eksem.

Op imod hver 3. dansker er ramt af astma, allergi eller eksem. På jeres arbejdsplads er der helt sikkert også medarbejdere, der selv er ramt, eller har børn, der er. Sygdommene kan resultere i dårlig livskvalitet, sygedage og nedsat arbejdsevne.

Med omsorgspakken får jeres astma- og allergiramte medarbejdere et medlemskab hos Astma-Allergi Danmark. Som medlem bliver man holdt ajour med den seneste viden omkring den pågældende sygdom. Et medlemskab giver også adgang til foreningens patientskoler, medlemsrådgivning og andre særlige medlemsfordele.

Omsorgspakken koster 300 kr. om året pr. medarbejder.

Med en omsorgspakke give I jeres medarbejder bedre muligheder for at forblive velbehandlet og derved leve et normalt og velfungerende liv.

Vil jeres virksomhed gerne have omsorgspakker?

Så tag endelig kontakt ved at skrive til info@astma-allergi.dk.

Vi håber, I vil overveje at støtte jeres medarbejdere med en omsorgspakke, da vi ved, hvor meget et medlemskab kan betyde for et menneske med astma, allergi eller eksem.