Nyheder

Hvordan sætter man en sund kurs blandt myter og fakta ude i virkeligheden?

Du kan møde megen forskellig information på vejen mod at blive velbehandlet. Særligt i disse år, hvor tips og tricks flyder i stride strømme online. Her kan du læse, hvordan Karen Liv og Kristina afsøgte terrænet og fandt de rette behandlinger med afsæt i en god portion personlig erfaring og faglig viden udefra.

Publiceret 20/01 2023

Ca. 3 min. læsning

Del artikel

Karen liv astma

Karen Liv har haft astma, siden hun var fire år gammel. I perioder har hun også haft høfeber, diverse madallergier og eksem. Efter at have afsøgt alternative veje for at få kontrol over sine symptomer har hun i dag fundet balance i sin behandling med hjælp fra en ung læge med styr på den nyeste forskning.

Hvor finder du information om din sygdom?

- Jeg får altid en snak med min læge først. Og så har jeg været tilknyttet lungeafdelingen på Bispebjerg Hospital, siden jeg fik et alvorligt astmaanfald for otte år siden. Her får jeg det meste af min information om min sygdom.

Har du altid fundet information det samme sted?

– Da jeg var i starten af 20’erne, snakkede jeg både med en homøopat, en kiropraktor og en kostvejleder. Det gjorde jeg, fordi jeg begyndte at hoste helt vildt, når jeg spiste forskellige ting, og de læger, jeg opsøgte, sagde, at jeg bare skulle huske at tage min spray. Men da den ikke hjalp, søgte jeg alternative veje.

For at læse hele artiklen skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alt indhold samt alle øvrige medlemsfordele.

Er du allerede medlem?
Log ind her

Bliv en del af fællesskabet

Meld dig ind i Astma-Allergi Danmark