Nyheder

Hudekspert: ”Det her er det vigtigste at vide om eksem lige nu”

Redaktøren for Astma-Allergi Danmarks medlemsblad har inviteret Tove Agner, en af landets førende hudeksperter, ind til en snak om atopisk eksem. Læs med, og få indsigt i, hvilke budskaber hun gerne vil dele med jer.

Publiceret 02/01 2024

Ca. 5 min. læsning

Del artikel

Tove Agner
Foto: Claus Peuckert

Af Katrina Gillies Rasmussen

Tove Agner. Navnet siger dig muligvis ikke noget, men hvis du lider af atopisk eksem (børneeksem), så er jeg ret sikker på, at du godt kunne tænke dig en snak med hende. Hun er nemlig en af landets førende hudeksperter.

Tove Agner er professor og tidligere overlæge på Bispebjerg Hospitals hudafdeling, hvor hun stadig forsker i eksem. Og så er hun forfatter og medforfatter til flere lærebøger om hudsygdomme. Derudover har Tove Agner i dag sit eget rådgivningsfirma, hvor hun rådgiver forskellige relevante parter inden for dermatologi. Dermatologi er et lægevidenskabeligt speciale, der især omhandler hudens struktur, funktioner og sygdomme.

Jeg sidder sammen med Tove i dag for at blive klogere på eksemens væsen. Hvad er det vigtigste at vide om eksem? Og hvilke udfordringer oplever Tove, at der er på området lige nu?

– Det vigtigste budskab omkring atopisk eksem er, at der er mange nye behandlingsmuligheder, og at vi i dag har mulighederne for at behandle alle, fortæller Tove Agner og fortsætter:

Læs hele artiklen, og få indsigt i Tove Agners budskaber om atopisk eksem.

Opret dig nu, og få adgang til alt indhold samt alle øvrige medlemsfordele.

Er du allerede medlem?
Log ind her

Bliv en del af fællesskabet

Meld dig ind i Astma-Allergi Danmark