Nyheder

På Bistro Boheme tager de fødevareallergi alvorligt

Mange mennesker med fødevareallergi undgår at tage ud at spise, fordi de er bange for en allergisk reaktion, men også fordi de føler sig som besværlige kunder. Vi er taget i køkkenet på Bistro Boheme med køkkenchef Kristian Holmstrøm, der understreger, at de sagtens kan lave et velsmagende måltid til mennesker, der har fødevareallergi. Og at mennesker med fødevareallergi ikke er til besvær.

Publiceret 21/06 2023

Ca. 4 min. læsning

Del artikel

Bistro Boheme fødevareallergiFoto: Flemming Gernyx / Tekst: Katrina Gillies Rasmussen

Hvis du kender restauranten Bistro Boheme, så kender du også den tre meter høje blomsterbuket, der møder dig, når du træder ind ad døren. Blomsterne i buketten er godt nok i de røde og hvide farver, men resten af restauranten er klassisk fransk. Maden er fransk, musikken i højtalerne er fransk, og kunsten på væggen er fransk.

Det er tirsdag formiddag på Bistro Boheme, og frokostgæsterne er langsomt ved at finde sig til rette ved deres borde rundt omkring i restauranten. Hver eneste dag kommer der omkring fire mennesker med fødevareallergi ind på restauranten. Allergi over for bl.a. jordnødder, æg og skaldyr er derfor noget, som restauranten kender rigtig meget til.

For at læse hele artiklen skal du være medlem af foreningen.

Opret dig nu, og få adgang til alt indhold samt alle øvrige medlemsfordele.

Er du allerede medlem?
Log ind her

Bliv en del af fællesskabet

Meld dig ind i Astma-Allergi Danmark