Nyheder

Allergivenligt opskriftsunivers

Vi er glade for at kunne præsentere dig for en splinterny opskriftsside, som skal gøre hverdagen med fødevareallergi lidt nemmere.

Publiceret 14/06 2023

Ca. 1 min. læsning

Del artikel

Allergivenlige opskrifter
Foto: www.allergivenligeopskrifter.dk
Vi ved, at hverdagen med fødevareallergi ikke altid er legende let. Nogle mennesker får  overfølsomhedsreaktioner, når de spiser helt almindelige madvarer som mælk, æg, fisk og hvede. Derfor præsenterer vi dig her for din nye, digitale opskriftsside fyldt med smagfulde, allergivenlige opskrifter.

Besøg siden her

Filtrer, kokkerer, server

Den nye allergivenlige opskriftsside er proppet med lækre opskrifter, så du med garanti finder retter, som falder i både din egen, familiens og dine gæsters smag. Hvad end det skal være nem aftensmad til en hektisk hverdag, spændende tilbehør til madpakken eller dejligt hjemmebag til weekendhyggen.

Med den smarte filtreringsfunktion fjerner du nemt de opskrifter, som indeholder ingredienser, du ikke kan tåle. Alle opskrifter er udstyret med ikoner, som tydeligt viser, hvilke allergener opskriften eventuelt indeholder.

Opskriftssiden bliver opdateret løbende, så der ofte er nye, spændende retter, du kan prøve kræfter med.

Til dig med fødevareallergi – og til dig uden

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde denne service til dig som medlem. Vi håber, at den bliver et godt redskab i din hverdag – om du har fødevareallergi eller ej.

Det skal nemlig ikke være kedeligt at spise allergivenligt, og du behøver ikke gå glip af de retter, som traditionelt set indeholder allergener. På opskriftssiden finder du både klassikere med et allergivenligt tvist – for eksempel cremet risalamande uden nødder og saftige choko-banan-muffins uden mælk, men også mange nytænkende opskrifter.

Du skal være medlem for at bruge opskriftssiden

Bliv medlem af Astma-Allergi Danmark og få adgang med det samme. Du får samtidig adgang til alle vores øvrige medlemsfordele.

Er du allerede medlem?
Log ind her

Bliv en del af fællesskabet

Meld dig ind i Astma-Allergi Danmark