Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Medlemsbladet AstmaAllergi

Medlemsbladet AstmaAllergi giver dig den nyeste viden om astma og allergi. Vi guider dig med nyttige tips og giver inspiration til livet med astma, allergi, høfeber og eksem.

Blad #4 2019 (August/september)

Tema: En hverdag med anafylaksi

Hvert år rammes cirka 150 danskere af et allergisk shock, også kendt som anafylaksi. En alvorlig tilstand, som kan blive udløst af alt fra fødevarer til lægemidler og insektgift, og som er potentielt livsfarlig, hvis du ikke får behandling hurtigst muligt. 

I dette tema kan du møde Signe og Mads, der begge lever et liv, hvor anafylaksien er en fast følgesvend. Se, hvordan anafylaksien rammer kroppen, og hør også, hvad lægen kan fortælle om anafylaksi.

Læs også om:

  • Astma-Allergi Danmarks årlige landsmøde
  • Når malingen giver allergi
  • De allergifremkaldende svampesporer
  • Og meget, meget mere...

Hvis du endnu ikke er medlem, kan du melde dig ind i dag og få adgang til den elektroniske version af det seneste medlemsblad - med det samme!

Bliv medlem, og få AstmaAllergi-bladet

AstmaAllergi-bladet holder dig ajour med foreningens spændende arrangementer, hvor du kan få råd, vejledning og udveksle erfaringer med andre medlemmer.

Alle medlemmer får AstmaAllergi-bladet med posten seks gange om året. Det koster 225 kr. at blive medlem.

Vi er din medlemsforening

I Astma-Allergi Danmark ved vi, at en hverdag med allergi, høfeber, astma og eksem har sine udfordringer. Derfor arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab.

Du kan også bestille AstmaAllergi-bladet direkte hos os. Skriv en mail til info@astma-allergi.dk, og angiv nummer/år på det blad, du gerne vil købe. Bladet koster 40 kr. + porto og vil blive faktureret via girokort.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Få bladet bragt
til døren

Som medlem af Astma-Allergi Danmark får du medlemsbladet bragt til døren seks gange om året.


Det koster kun 225 kr.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning