Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Medlemsbladet AstmaAllergi

Medlemsbladet AstmaAllergi giver dig den nyeste viden om astma og allergi. Vi guider dig med nyttige tips og giver inspiration til livet med astma, allergi, høfeber og eksem.

Blad #3 2019 (Juni/juli)

Tema: Når fødevareallergien rejser med på ferie

Fødevareallergi er en af de allergier, som kræver planlægning og forberedelse, når ferien går til udlandet, og de vante hjemlige rammer er skiftet ud med sprogbarriere og anderledes produktmærkning. Men hvis der er styr på tingene inden afgang, er det faktisk ingen sag at rejse verden tynd med fødevareallergi.

Kan en gin og tonic holde allergien væk? Og giver solcremen allergi? Dét og meget andet kan du få svar på i det nyeste AstmaAllergi-blad. Så skynd dig at melde dig ind i Astma-Allergi Danmark, så du kan modtage medlemsbladet på print eller digitalt.

Du kan også læse om:

  • HUDALLERGI: Naturligt betyder ikke allergivenligt
  • TID TIL GRØNNE FINGRE: Skab din egen pollenfrie oase
  • AKTIV LIVSSTIL: På trods af pollen

Bliv medlem, og få AstmaAllergi-bladet

AstmaAllergi-bladet holder dig ajour med foreningens spændende arrangementer, hvor du kan få råd, vejledning og udveksle erfaringer med andre medlemmer.

Alle medlemmer får AstmaAllergi-bladet med posten seks gange om året. Det koster 225 kr. at blive medlem.

Vi er din medlemsforening

I Astma-Allergi Danmark ved vi, at en hverdag med allergi, høfeber, astma og eksem har sine udfordringer. Derfor arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab.

Du kan også bestille AstmaAllergi-bladet direkte hos os. Skriv en mail til info@astma-allergi.dk, og angiv nummer/år på det blad, du gerne vil købe. Bladet koster 40 kr. + porto og vil blive faktureret via girokort.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Få bladet bragt
til døren

Som medlem af Astma-Allergi Danmark får du medlemsbladet bragt til døren seks gange om året.


Det koster kun 225 kr.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning