Aktiviteter

Medlemsbladet AstmaAllergi

AstmaAllergi giver dig den nyeste viden og guider dig med nyttige tips og inspiration til livet med astma, allergi, høfeber og eksem.

AstmaAllergi #4 2022 (august/september)

Alle medlemmer får AstmaAllergi med posten seks gange om året. Det koster 225 kr. om året at være medlem.

Bliv medlem og få det nyeste blad nu

Tema: Nyt fra forskningens verden

Det er farligt at spå – særligt om fremtiden. Men i dette blad vover vi alligevel pelsen. Sammen med en række prominente forskere tager vi et kig i krystalkuglen på morgendagens medicin og metoder til at komme allergi, astma, høfeber og eksem til livs. Derudover kan du læse om Sif, der hjælper forskningen på vej som forsøgsperson, samt tre spændende projekter, der får støtte fra Astma-Allergi Danmarks nye forskningsfond.

Mere nyt fra forskningens verden finder du i artiklen ”Det firbenede dilemma”. Ny dansk forskning indikerer nemlig, at det faktisk kan have en forebyggende effekt på astma at vokse op med en hund eller kat i hjemmet. Og så kan du i sommerens efterår få sydspanske himmelstrøg og lyden af cikader hjem i køkkenet med en opskrift på allergivenlige spanske tapas.

Du kan også læse om:

  • Årets landsmøde i Astma-Allergi Danmark
  • Foreningens anbefalinger til en ny sundhedsreform med fokus på allergi og overfølsomhed
  • Hvorfor Astma-Allergi Danmarks Allergimærkning stiller nye krav til indholdet af proteiner fra fødevarer i kosmetiske produkter

Som medlem af Astma-Allergi Danmark har du også adgang til vores Bladarkiv, hvor du kan læse alle tidligere udgaver af AstmaAllergi.

Kontakt redaktionen

Har du spørgsmål, kommentarer eller gode idéer - eller vil du fortælle din historie? Så er du velkommen til at kontakte AstmaAllergi-bladet på info@astma-allergi.dk.

Vil du annoncere i vores medlemsblad eller nyhedsbreve? Læs mere om dine muligheder som annoncør