Aktiviteter

Medlemsbladet AstmaAllergi

AstmaAllergi giver dig den nyeste viden og guider dig med nyttige tips og inspiration til livet med astma, allergi, høfeber og eksem.

astmaallergi medlemsblad sex intimitet allergi

Som medlem får du medlemsbladet AstmaAllergi direkte i postkassen - du kan også vælge at modtage bladet digitalt. AstmaAllergi er et blad fyldt med artikler specielt til dig med astma, allergi, høfeber og eksem. Dyk ned i personlige fortællinger, tips og tricks til en lettere hverdag, den nyeste forskning og bliv klogere på dig selv og din sygdom. 

Bliv medlem og få adgang til det nyeste blad

AstmaAllergi #1 2024 (februar/marts)

Tema: Sex

Nedsat sexlyst, for tidlig sædafgang og smerter i kønsorganerne. Seksuelle problemer kan vise sig på mange forskellige måder, men uanset hvilke udfordringer vi oplever, er det de færreste af os, der taler højt om dem.

Vi har nok aldrig været omgivet af nøgenhed på samme måde, som vi er i dag, men alligevel er der noget inde i os, der har svært ved at følge med. Det kan være forbundet med ubehag at drøfte seksuelle emner, selv om verden omkring os bugner af erotik.

Forskningen understreger, at vores intimliv har betydning for vores velbefindende, så det kan være en god idé at øve sig i at tale om seksuelle emner. Vi ved, at kroniske sygdomme påvirker intimlivet, så når mennesker får astma, allergi, eksem og høfeber, vil det formentlig kunne mærkes i deres seksuelle og intime relationer.

I dette tema møder du Karina Wissing, som beskriver, hvordan astmaen påvirker hendes sexliv. Og så dykker vi ned i, hvorfor det er svært at tale med sundhedspersonale om seksuelle emner. Afslutningsvis får du en grafisk oversigt, der forhåbentlig kan hjælpe dig med at gennemskue, hvilke ting der kan trigge din astma, allergi, eksem og høfeber i soveværelset.

I bladet kan du også læse om:

  • Katja, der har allergi, skabte sin egen produktserie
  • Femårige Simon har penicillinallergi
  • Forskere vil undersøge, hvad der sker i tarmen på små børn, når de udvikler atopisk eksem

Som medlem af Astma-Allergi Danmark har du også adgang til vores bladarkiv, hvor du kan læse alle tidligere udgaver af AstmaAllergi. Find det under Min Side.

Kontakt redaktionen

Har du spørgsmål, kommentarer eller gode idéer - eller vil du fortælle din historie? Så er du velkommen til at kontakte AstmaAllergi-bladet på info@astma-allergi.dk.

Vil du annoncere i vores medlemsblad eller nyhedsbreve? Læs mere om dine muligheder som annoncør