Allergivenlige opskrifter til dig med fødevareallergi

Har du eller dine nærmeste fødevareallergi, og savner du inspiration til nye opskrifter, kan du finde begge dele her blandt Astma-Allergi Danmarks mange allergivenlige opskrifter.

Allergivenlig mad på budget

Hvis madbudgettet er lille, kan det være en god idé at få maden til at strække længere ved at lave restemad. Samtidig undgår du madspild. Her er tre lette retter, uden æg, mælk og hvede, som kan laves med mange af de ingredienser, som måske alligevel ligger bagerst i køleskabet.
Find opskrifterne her

Efterårsopskrifter med græskar

Græskar har generelt en meget mild smag og kan derfor bruges til mange forskellige retter. Her får du et par forslag til, hvordan du med en simpel græskarpuré kan lave alt fra græskarkage og kakao-græskar-brød til pumpkin spice-latte.
Find opskrifterne her

Spanske tapas

Få inspiration til et lækkert tapasbord med disse seks allergivenlige opskrifter uden hvede, mælk og æg. Vi har også tilføjet en opskrift på sangria – en svalende spansk drik – som kan nydes med maden eller alene.
Find opskrifterne her

Sommeropskrifter

Når sommeren banker på med sine lange, lyse dage, er det skønt at forkæle sig selv og andre med sunde og hjemmelavede lækkerier. Få inspiration til lækkerier til en varm sommerdag uden mælk, æg og hvede.
Find opskrifterne her

3 nemme grøntsagsopskrifter

Få vores tre allergivenlige og nemme grøntsagsretter, som kan laves med det, der ligger gemt og glemt i mange køleskabe.
Find opskrifterne her

Vinteropskrifter

Opskrifter til allergivenlige vinteropskrifter, til dig med allergi over for hvede, mælk, æg og andre fødevarer
Se opskrifterne her

Desserter

Er du allergisk over for mælk, æg eller hvede? Så har vi her samlet inspiration og opskrifter til allergivenlige desserter og lækkerier.
Find opskrifterne her

Madpakketid

Lækre madpakker er bare sjovere at spise. Her får du lidt inspiration til at sammensætte en, som både kan medbringes på picnictur, i skolen eller på arbejdet. Velbekomme!
Find vores madpakketips her

Snacks

Opskrifter og ideer til allergivenlige snacks, til dig med allergi over for hvede, mælk, æg og andre fødevarer.
Find dem alle her

Morgenmad

Find opskrifter og inspiration til allergivenlig morgenmad, til dig med allergi over for hvede, mælk, æg og andre fødevarer
Se opskrifter på allergivenlig morgenmad her

Juleopskrifter

Få inspiration til julemad og julegodter uden mælk, hvede, æg og andre allergener.
Se alle vores juleopskrifter

Medlemskab for dig med allergi

I Astma-Allergi Danmark ved vi, at en hverdag med allergi har sine udfordringer. Derfor arbejder vi for at finde løsninger i fællesskab.

Bliv medlem for kun kr. 225,- om året