Støt os

Indsamling via BetterNow

Saml penge ind og gør en forskel for mennesker med astma, allergi, høfeber og eksem.

På få minutter kan du starte din helt egen indsamling til fordel for Astma-Allergi Danmarks arbejde. Som tak sender vi en trænings t-shirt med Astma-Allergi Danmarks logo til dig.

Start din indsamling – og få en t-shirt

Du kan starte din egen indsamling til støtte for Astma-Allergi Danmark, der arbejde for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag.

Din indsamling skal oprettes gennem indsamlingssiden BetterNow. som hjælper private med at starte indsamlinger til godtgørende formål – nemt og enkelt.

Besøg Astma-Allergi Danmarks indsamlingsside her

Som tak for at have startet en indsamling, sender vi en trænings t-shirt til dig. Skriv til info@astma-allergi.dk med link til din indsamling, ønsket størrelse på t-shirt og din adresse.

Sådan gør du

 1. Gå ind på Astma-Allergi Danmarks Betternow side og opret din egen indsamlingsside til fordel for Astma-Allergi Danmark arbejde. Tryk på den blå knap "Start fundraising". Alternativt kan du klikke på banneret øverst på denne side.
 2. Upload et foto eller en video, som du synes passer til formålet og skriv din egen personlige tekst, eller du kan benytte den standardtekst, som bliver foreslået.
 3. Del din indsamling i dit netværk. Brug fx Facebook til at gøre opmærksom på din indsamling. Alle kan give bidrag med deres kreditkort og støtte med et valgfrit beløb til din indsamling til Astma-Allergi Danmark.

Held og lykke med indsamlingerne!

Inspiration til din indsamling

Det er kun fantasien, der sætter grænser for din indsamling. Skal du fx have ryddet op på loftet, kan du sælge tingene fra gemmerne og lade pengene gå til indsamlingen.

Det kan også være du skal deltage i et løb, hvor du løber for Astma-Allergi Danmark og på den måde får venner og bekendte til at støtte sagen med et mindre beløb. Det er kun fantasien, der sætter grænser for din indsamling.

Spørgsmål

Har du spørgsmål så skriv til info@astma-allergi.dk eller ring til sekretariatet på tlf. 43 43 59 11

Handelsbetingelser

For donationer til Astma-Allergi Danmark navn med CVR nummer 55 33 50 28 gennem BetterNow, gælder følgende vilkår og betingelser:

 1. Varemærke og ophavsret
  Navnet Astma-Allergi Danmark og det tilhørende logo ejes af Astma-Allergi Danmark navn og må ikke bruges uden samtykke fra Astma-Allergi Danmark.

  Alt indhold på Astma-Allergi Danmark’s profilside og de tilknyttede projektsider er ejet af Astma-Allergi Danmark og må ikke bruges eller kopieres af andre uden samtykke fra Astma-Allergi Danmark

 2. Refundering af donationer
  Alle donationer er endelige, medmindre usædvanlige omstændigheder gælder. Dette kan være svigagtig brug af dit kredit-eller betalingskort eller det tilsvarende. Hvis dit kreditkort er blevet misbrugt, kontakt venligst Astma-Allergi Danmark navn på E-mail Astma-Allergi Danmark.

 3. Sikkerhed ved donationer
  Kreditkortoplysninger håndteres af betalingsudbyderen QuickPay ApS gennem BetterNow, der lever op til de højeste sikkerhedsstandarder og opfylder PCI niveau-2 standarder og al kommunikation om penge og kortdata krypteres.

 4. Gældende lov og jurisdiktion
  Disse vilkår og betingelser er underlagt Dansk lovgivning.

  Hvis en tvist opstår ud af eller i forbindelse med disse vilkår og betingelser, vil Københavns Byret domstol være det eneste kompetente organ til at behandle sagen.

 5. Ændring af vilkår og betingelser
  Astma-Allergi Danmark forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår for brug fra tid til anden uden forudgående varsel til dig. Alle ændringer træder i kraft med det samme. Du anerkender og accepterer, at det er dit ansvar at gennemgå disse vilkår og være opmærksom på eventuelle ændringer.