Glæd en du holder af med en allergivenlig buket

Bestil en smuk allergivenlig buket fra Flowr. Samtidig støtter du Astma-Allergi Danmark.

Flowr har sammensat en smuk allergivenlig buket af roser, eustoma løvemund, Irlands klokke og limonium, der ikke er kendt for at give gener for pollenallergikere og de, der er duftfølsomme.

Flowr donerer 10 kroner til Astma-Allergi Danmark for hver solgte buket.


Den allergivenlige buket fra FLOWR kan leveres fra d. 28. december 2020 til og med den 7. april 2021.

Køb en allergivenlig buket og støt

Astma-Allergi Danmark har indgået et samarbejde med online blomsterbutikken FLOWR, så du nu kan købe smukke allergivenlige blomsterbuketter i hele 2020.

Glæd en du holder af med en smuk allergivenlig buket året rundt. Astma-Allergi Danmark har nemlig indgået et fast samarbejde med online blomsterbutikken FLOWR til gavn for Astma-Allergi Danmarks medlemmer, pollenallergikere og de, der er duftoverfølsomme.

De allergivenlige blomsterbuketter er sammensat ud fra Astma-Allergi Danmarks ekspertise om pollen. Buketterne indeholder derfor kun blomster og snitgrønt, der ikke er kendt for at give gener for pollenallergikere og de, der er duftoverfølsomme.

Når du køber en allergivenlig buket fra FLOWR.DK, støtter du samtidig Astma-Allergi Danmark, da FLOWR for hver solgt buket donerer 10 kroner til foreningens arbejde.

Planteguide - app

Brug vores app PlanteGuide til at blive klogere på naturen omkring dig.

Du finder appen i App Store.