Støt Astma-Allergi Danmark ved at huske din medicin med Drugstars

DrugStars appen hjælper dig med at huske din medicin, samtidig med at du støtter en god sag. Med app’en kan du donere stjerner og hjælpe Astma-Allergi Danmark med økonomisk tilskud.

DrugStars hjælper dig med at huske medicinen.

Appen DrugStars hjælper dig med at huske din medicin. Samtidig kan du støtte Astma-Allergi Danmark med et økonomisk tilskud - uden at have penge op af lommen. 

Kniber det med at huske medicinen, er der heldigvis hjælp at hente! Appen DrugStars sender dig påmindelser til din mobiltelefon, når det er tid til at tage din medicin.

Samtidig giver appen dig mulighed for at hjælpe Astma-Allergi Danmark med et økonomisk bidrag – uden selv at skulle have penge op ad lommen.

Hvordan fungerer det?

Appen fungerer sådan, at du får en påmindelse om at tage din medicin, som det er anvist af din læge. Når du har taget din medicin, bliver det registreret, hvorved du modtager stjerner (såkaldte DrugStars) på din konto i appen.

Stjernerne kan veksles til rigtige penge, der doneres til velgørenhed. Hver stjerne er 7 øre værd, men mange bække små kan gøre en stor forskel på sigt.

Som bruger af DrugStars får du desuden adgang til konkurrencer om sundhedsydelser, som gør dit liv med sygdommen lettere.

Pengene bag donationerne kommer blandt andet fra fonde. 

Fakta om DrugStars

  • DrugStars appen er gratis og hjælper dig med at huske din medicin
  • Med appen kan du donere stjerner og dermed hjælpe patientorganisationer som Astma-Allergi Danmark med økonomisk tilskud
  • En stjerne er 7 øre værd DrugStars appen er financieret gennem tilskud fra fonde og virksomheder
  • Appen kan downloades i App Store og Google Play
Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!