Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

simple image

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Vil du sætte spor i fremtiden?

Ved at testamentere til Astma-Allergi Danmark kan du være med til at forbedre livskvaliteten for dine børn og børnebørn – og gøre deres hverdag lettere.

Måske har du det allerede tæt inde på livet – astma eller allergi? 1,5 millioner danskere lider af en eller flere overfølsomhedssygdomme. Et tal, der desværre stiger. Det går ud over livskvaliteten og gør hverdagen unødig besværlig for både børn og voksne.

Sådan behøver det ikke være. Hvis du testamenterer til Astma-Allergi Danmark, er du med til at støtte vores arbejde for at gøre hverdagen lettere for alle, der er ramt af en overfølsomhedssygdom – for os er hverdagen den vigtigste dag – du kan være med til at give dine pårørende en bedre hverdag i fremtiden!

Din støtte er helt afgørende for den forskel, vi kan gøre på astma- og allergiområdet.

Når du støtter os, er du med til at sikre, at vi kan fortsætte vores arbejde med blandt andet Dagens Pollental, personlig rådgivning til alle og allergimærket Den Blå Krans, hvor vi arbejder for at undgå unødvendig og allergifremkaldende kemi i forbrugerprodukter.

Ubeskåret gave - slip for arveafgift

Astma-Allergi Danmark er en godkendt humanitær forening. En arv til Astma-Allergi Danmark skal der derfor ikke betales arveafgift af. Det testamenterede beløb går ubeskåret til Astma-Allergi Danmarks arbejde.

Testamenterer man sin formue til familie, slægtninge eller ubeslægtede, skal man betale arveafgift. Jo fjernere beslægtet de eventuelt betænkte er, jo højere er arveafgiften.

Har man ingen arvinger, og har man ikke et testamente, tilfalder arven den danske stat.

Vi hjælper dig gerne

Ønsker du at oprette et testamente til fordel for Astma-Allergi Danmark, vil vi meget gerne yde den juridiske bistand gratis!

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Astma-Allergi Danmark på telefon 43 43 59 11, alle hverdage mellem kl. 10-15 eller send en mail til: info@astma-allergi.dk.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Non-profit

Astma-Allergi Danmark er en non-profit medlemsforening.

Vi modtager kun ganske få offentlige tilskud.

Vores arbejde er derfor helt afhængigt af, at vi har medlemmer og interesserede, der støtter vores sag.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning