Brødkrumme Brødkrumme

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

simple image

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Støt med maling

For dig der bekymrer dig om allergi kan det være svært at vælge maling, når væggene i hjemmet skal piftes op. Det er nu blevet lettere. Samtidig støtter du allergisagen.

Astma-Allergi Danmark har godkendt en allergivenlig maling med Den Blå Krans. Malingen er fra Beck & Jørgensen og er den første og eneste på markedet uden blandt andet MI.

Det er vi naturligvis glade for i Astma-allergi Danmark. Den Blå Krans gør det nemlig let for dig at finde allergivenlige produkter – nu også når der skal males.

Samtidig kan du støtte Astma-Allergi Danmarks arbejde for allergisagen med 75 kr. for hver solgte malerbøtte, hvis du køber malingen hos DecoFarver.

Det er nemt

Står du og skal købe, er den allergivenlige maling nem at få fat i. Care 5 Vægmaling bestilles på nettet hos Decofarver.dk og kan leveres til forretninger over hele landet.

Støttebeløbet betaler Decofarver ud af egen lomme og donerer videre til Astma-Allergi Danmark, så prisen er den samme. Til gengæld slipper du for bekymringerne om allergi.

Dermed er du med til at sikre, at Astma-Allergi Danmark og allergimærket Den Blå Krans kan fortsætte arbejdet med mærkning af produkter, der kommer folk med allergi i hele verden til gode.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Læs Selinas historie om allergi og MI

 

Siden Selina malede sin lejlighed, har hun ikke kunne sove der. Hver gang hun prøver, får hun en allergisk reaktion, fordi hun har allergi over for konserveringsmidlet MI.

Klik her for at læse og/eller downloade artiklen.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning