Brødkrumme Brødkrumme

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

App's fra Astma-Allergi Danmark

Gør din hverdag lettere med vores gratis app's. Fx kan du modtage daglige pollental i pollensæsonen, få hjælp til at vælge plejeprodukter med minimal risiko for allergi eller finde inspiration til en middagsopskrift, du tåler.

Dagens Pollental

App'en giver dig et komplet overblik over Dagens Pollental, pollenvarslingen for den følgende dag og svampesporeniveauet. Du er altid sikret pollentallet fra den nærmeste målestation via den indbyggede GPS, og du kan styre, om du vil modtage bestemte pollenvarslinger som push-meddelelser direkte på din startskærm.

 

 SkinAllergy

SkinAllergy hjælper dig, som har hudallergi (kontaktallergi). Appen har nyttig information om dine allergier. Du opretter blot din allergiprofil.

Hudallergierne er inddelt i tre hovedgrupper: parfume, konserveringsmidler og øvrige. Hvis du er blevet allergitestet hos hudlægen, vil du få oplyst, hvilke allergier du har.

SkinAllergy er udviklet i et samarbejde mellem hudlægerne i Dansk Kontakt Dermatitis Gruppe og Astma-Allergi Danmark. Projektet har modtaget støtte fra Candys Foundation, Fonden for Faglig Udvikling i Speciallægepraksis og Aage Bangs Fond.

 

KEMILEX

Få hjælp til at vælge plejeprodukter med minimal risiko for allergi med KEMILEX. Brug app'en til at tjekke indholdsstofferne i et plejeprodukt for allergirisiko, bliv klogere på deres funktion i produktet og brug oplysningerne til at træffe det rette valg for dig, når du står i supermarkedet.

 

Håndeksem

Revolutionerende ny app! Ved hjælp af fotosammenligning giver app’en dig mulighed for at følge udviklingen i dit håndeksem. Gennem tekst og video kan du lære om årsager til håndeksem, forebyggelse med daglig hudpleje og handskebrug samt behandling af eksemudbrud.


 

 

 

 

Madallergi

Denne app er en opskriftsdatabase, som gør det muligt for dig med fødevareallergi at sortere opskrifter fra, der indeholder ingredienser, som du ikke kan tåle.
App’en indeholder desuden funktioner, som gør det muligt at dele opskrifter på Facebook, dele en liste over dine allergier på mail samt oprette en indkøbsliste, der nemt kan justeres efter, hvor mange der spiser med.

Tjek deklarationen

Få hjælp til at finde ud af, om der er indholdsstoffer i dine plejeprodukter, der kan give hudallergi. Hudallergi kan nemlig forebygges. I jo højere grad du udsættes for allergifremkaldende stoffer, jo større er risikoen for at udvikle hudallergi.

PlanteGuide

Skal du på udflugt i naturen og kigge på planter, så er app'en PlanteGuide god at have ved hånden. Du kan bruge app'en som et opslagsværk, når du står i naturen og gerne vil vide mere om de planter, blomster og træer, der omgiver dig.

Astma og Idræt (web-app)

Web-app, der henvender sig til idrætslærere og andre, der beskæftiger sig med idræt og børn med astma. App'en kan selvfølgelig bruges af alle, og indeholder en lang række forklarende videoer med øvelser specielt tilpasset børn med astma.

 

 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning