Bliv medlem og få bogen

Eksklusivt til medlemmer:

Din håndbog om pollenallergi

Astma-Allergi Danmark har i denne digitale håndbog samlet alt, hvad du skal vide for at blive klogere på din pollenallergi. Med denne e-bog får du den hjælp, du skal bruge for at komme sikkert igennem pollensæsonen, uanset om du har allergi over for birk, græs, el, hassel, elm eller bynke.

iPad
Ebook cover

Bliv klogere på pollenallergi og høfeber

I Astma-Allergi Danmark er vi glade for med denne digitale håndbog at kunne hjælpe dig med viden og værktøjer, så din hverdag med pollenallergi kan blive bedst mulig. Astma-Allergi Danmark arbejder netop for at hjælpe dig til en bedre hverdag.

 • Ebook chapter 1

  Din hverdag er det vigtigste

  Man kan det meste, hvis man er velbehandlet. Derfor får du råd og vejledning til, hvordan man kan leve godt med sin pollenallergi.

 • Ebook chapter 2

  Symptomer og behandling

  Bogen guider dig igennem symptomer på pollenallergi og høfeber. Samtidig får du også et overblik over forskellige behandlingsmuligheder.

 • Ebook chapter 3

  Tema fra AstmaAllergi bladet

  I Astma-Allergi Danmarks medlemsblad skriver vi om emner, der er relevante for vores medlemmer. Her får du uddrag fra et tema om pollenallergi.

 • Ebook chapter 4

  Din politiske stemme

  Astma-Allergi Danmark arbejder for at sætte pollenallergi på den politiske dagsorden. I denne bog kan du bl.a. læse vores holdning til fritvoksende græsrabatter.

Kom godt igennem pollensæsonen

Vi har samlet den vigtigste viden til dig i vores e-bog!

Bliv medlem og få bogen