Om os Søg job hos os

Vil du være en del af vores allergimærkning?

Kemisk/toksikologisk-fagmedarbejder søges til et meningsfyldt arbejde, hvor din indsats dagligt hjælper mange danskere med let adgang til en allergivenlig hverdag.

Vores allergimærkning Asthma Allergy Nordic og Den Blå Krans er et vigtigt pejlemærke for forbrugerne og ønsket om mærket stiger, ikke mindst i udlandet. Vi udvider og udvikler, og der er behov for flere faglige kompetencer. Astma-Allergi Danmark søger derfor flere erfarne faglige medarbejdere med kemisk/toksikologisk indsigt, som vil være en del af vores produktvurderingsteam. Udover produktvurdering vil du også skulle arbejde med projektorienterede opgaver og vores kriteriearbejde.

Vi er ca. 12 medarbejdere, men er i gang med at udvide med en større gruppe nye medarbejdere, som arbejder for at gøre livet lettere for folk med allergi og forbrugere, der har en holdning til hudallergi.

Arbejdet, du skal være en del af, består primært af håndtering og vurdering af ansøgninger om allergimærkning af forbrugerprodukter. Det faglige arbejde i ansøgningsprocessen består af en vurdering af de enkelte kemiske indholdsstoffer samt en overordnet vurdering af produktet ift. hudallergi. I arbejdet er det vigtigt at balancere mellem at gå i dybden fagligt og have overblik over det samlede arbejde. Du vil skulle have både telefonisk og elektronisk kundekontakt, så du skal trives med at have dialog med mange forskellige mennesker, både på dansk og engelsk – måske kan du et tredje sprog, som vi kan have glæde af.

Som en del af vores allergimærkning, holder vi os opdateret på den nyeste viden om allergi primært via hudeksponering og kemiske stoffer. Astma-Allergi Danmark tager aktiv del i den politiske debat om kemiske stoffer i både Danmark og EU. Den viden vi oparbejder er unik og videreformidles til forbrugerne via apps og de sociale medier, men også i arbejdet med industrien, det være sig producenter eller råvareleverandører, hvor målet er, at vores viden kan resultere i bedre produkter for den allergisk tænkende forbruger. Som medarbejder i teamet vil du også skulle varetage dette arbejde, sammen med de andre i teamet.

Vi er i gang med at implementere et helt nyt digitalt ansøgningssystem og database, og dette arbejde vil hele teamet blive involveret i. Derudover arbejder vi løbende på at udvide vores produktportefølje. Afhængig af dine kompetencer og erfaringer vil du kunne inddrages i dette også.

I teamet arbejder vi selvstændigt med de enkelte ansøgninger, men har tæt sparring i gruppen, når det drejer sig om konkrete vurderinger og mærkets udvikling. Arbejdet er vigtigt i forhold til at fastholde og forny den store viden, vi har indenfor området.

Om dig

  • Du er uddannet med en viden som kan bruges ifm. sundhedsvurdering af produkter. Det kunne være kemiker, farmaceut, toksikolog, hudlæge eller lignende uddannelse.
  • Du har erfaring fra tidligere jobs, som du kan trække på, fx toksikologiske vurderinger, erfaring med forbrugerprodukter og kemiske stoffer eller arbejde med mærkningsordninger.
  • Du trives med at have mange forskellige opgaver i gang samtidig og skal kunne balancere mellem at gå i detaljen og have overblik over opgaverne, vide hvornår nok er nok, og kunne nå i mål.
  • Du elsker struktur, lister og Excel-ark
  • Du ser forskellighed som en styrke og har lyst til at bidrage med dine kompetencer og personlighed.

Det kan vi tilbyde

  • Meningsfyldt arbejde, der har den allergisk tænkende forbruger som højeste prioritering.
  • Spændende faglige opgaver med relevans for mange forbrugere.
  • En fleksibel og uformel arbejdsplads.
  • Søde kollegaer med meget forskellige kompetencer og som brænder for vores område
  • Mulighed for at sætte dit præg på vores område og gruppe, som til stadighed er i udvikling.

Arbejdsstedet er: Astma-Allergi Danmark, Universitetsparken 4, 4000 Roskilde.

Ansøgningsfristen er den 1. august kl. 12.

Pga. sommerferie, og da vi skal ansætte flere medarbejdere i denne omgang, holder vi samtaler løbende, dog ikke i ugerne 29-30-31. For yderligere oplysninger om stillingen kan du. kontakte chef for Allergimærkningen Rikke Bille på tlf. 41 29 05 59 eller rb@astma-allergi.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

I emnefeltet angives ”Kemisk/toksikologisk fagmedarbejder”

Klik her og indsend din ansøgning

Om os

Astma-Allergi Danmark er en medlemsbaseret patientforening og interesseorganisation, som arbejder for, at alle berørt af allergi, høfeber, astma, og eksem får en bedre hverdag. Vores allergimærkning består af Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic. Alle producenter, der lever op til vores kriterier, kan søge om at få mærket på deres produkter. Mærkningen giver dels mennesker med allergi bedre mulighed for at finde produkter de kan tåle og dels forbrugere mulighed for at nedsætte deres risiko for allergi. Vores allergimærkning er kendt og brugt af de fleste danskere og mærkningen findes også i udlandet, hvor der ses en stigende interesse.