Om os Søg job hos os

Astma-Allergi Danmark søger en skarp fundraiser med særlig flair for fondsansøgninger

Astma-Allergi Danmark er en ambitiøs patientorganisation og et interessefællesskab, der arbejder med viden og aktiviteter, der letter hverdagen for landets 1,5 millioner danskere med allergi og overfølsomhedssygdomme som astma, høfeber og eksem. Foreningens arbejde bygger på strategisk medlemskommunikation og politisk interessevaretagelse i pressen, på sociale medier og gennem landsdækkende kampagner.

Vi søger nu en kollega, der har erfaring med at samarbejde med fonde og udforme ansøgninger til diverse projekter. Vi forventer derfor, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt og sammen med vores specialister i foreningen
  • Er opsøgende i kontakten til fonde og samarbejdspartnere
  • Er struktureret i henhold til deadlines
  • Er på forkant med fondenes puljer, fokusområder og udvikling af værdigrundlag
  • Kan skrive skarpt og fængende
  • Har kommerciel tæft og blik for at indhente fordele til vores medlemmer
  • Forstår at arbejde med vores værdier
  • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx, journalist, Cand.comm., Cand.public., eller uddannelse fra business school.

Du bliver en del af et dygtigt og tværfagligt kommunikationsteam med stærkt sammenhold. Teamet fungerer som et centralt bindeled i foreningen og har derfor mange bolde i luften og samarbejder på tværs af organisationen med flere faggrupper. Vi har også tæt kontakt til en lang række samarbejdspartnere.

Ansøgningsfristen er den 10. oktober 2022, kl. 23.00.

Send din ansøgning ved at klikke her.

Om os

Astma-Allergi Danmark er en patientforening, som arbejder for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag. Vi tilbyder rådgivning til alle borgere, driver og formidler Dagens Pollental, faciliterer undervisning og vejleder mennesker gennem allergimærket Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic. Du kan læse mere om Astma-Allergi Danmark på astma-allergi.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen kan du evt. kontakte kommunikationschef Andreas Westergaard på tlf. 53 59 32 80 eller aw@astma-allergi.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.