Om os Søg job hos os

Vil du være en del af Danmarks allergimærkning?

Er du den, der kan tage godt imod vores mange ansøgninger om at få Astma-Allergi Danmarks allergimærke på forbrugerprodukter? Har du flair for kundekontakt og Excel, og har en naturfaglig indsigt? Så mangler vi dig i vores fantastiske team!

Vores allergimærkning Asthma Allergy Nordic og Den Blå Krans, er vigtige pejlemærker for forbrugerne og ønsket om mærket stiger, ikke mindst i udlandet. Vi udvider og udvikler, og i den forbindelse, søger vi en person, til en nyoprettet stilling, som faglig sekretær/blæksprutte i vores mærkningsteam.

Vi er ca. 12 medarbejdere, men er i gang med at udvide med en større gruppe nye medarbejdere, som arbejder for at gøre livet lettere for folk med allergi og forbrugere, der har en holdning til hudallergi.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Stillingen kræver, at du har naturfaglig indsigt, fx som laborant, bioanalytiker eller en bachelorgrad indenfor naturvidenskab. Samtidig skal du være udstyret med et særligt drive for at yde god service til vores ansøgere, potentielle kunder og resten af teamet.

Arbejdet, du skal være en del af, består primært af håndtering af indgående mails og ansøgninger. Det er spørgsmål fra nye eller eksisterende kunder om proces, men også mere faglige spørgsmål skal håndteres, evt. i samarbejde med en af de fagmedarbejdere, som sidder med produktvurderingen.

Lige nu sendes ansøgninger via mail, men vi er i gang med at implementere et nyt digitalt ansøgnings- og sagssystem, og du vil være en del af dette arbejde.

Du vil have både telefonisk og elektronisk kundekontakt, så du skal trives med at have dialog med mange forskellige mennesker, både på dansk og engelsk – måske kan du et tredje sprog, som vi kan have glæde af.

Da du ofte vil være den første person, vores kunder kommer i kontakt med, er det vigtigt du har lyst til at hjælpe og har tålmodighed overfor kunder, der ikke har dybt kendskab til vores mærkningsordning.

Udover ovenstående arbejde, vil der være en række andre opgaver, som bl.a. inkluderer at skrive nyheder til vores kunder og vedligeholde vores informationsportal til vores kunder samt at lave udtræk mm. fra vores database til brug for lederen af allergimærkningen.

I teamet arbejder vi alle selvstændigt med vores opgaver, men har tæt sparring i gruppen, når det gælder konkrete opgaver og mærkets udvikling.

Om dig

  • Du er uddannet med en viden som er relevant ift. at kunne forstå vores processer og på et overordnet plan vores krav og kriterier. Det kunne være en bachelor indenfor farmaci, kemi, biologi eller lignende uddannelse. Men også laborant eller bioanalytiker kunne være mulige uddannelser.
  • Erfaring fra tidligere jobs, som du kan trække på med erfaring indenfor kemiske vurderinger, produktvurderinger og kundeservice, er en fordel, men ikke et krav.
  • Du elsker struktur, lister og Excel-ark og er ikke bange for IT. Du kan bruge Excel, Word og lignende programmer på superbruger niveau. Erfaring med at arbejde med hjemmesider, vil være en fordel.
  • Du ser forskellighed som en styrke og har lyst til at bidrage med dine kompetencer og personlighed.

Det kan vi tilbyde

  • Meningsfyldt arbejde, der har den allergisk tænkende forbruger som højeste prioritering.
  • Spændende opgaver med relevans for mange forbrugere.
  • En fleksibel og uformel arbejdsplads.
  • Søde kollegaer med meget forskellige kompetencer og som brænder for vores område
  • Mulighed for at sætte dit præg på vores område og gruppe, som til stadighed er i udvikling.

Arbejdsstedet er: Astma-Allergi Danmark, Universitetsparken 4, 4000 Roskilde.

Ansøgningsfristen er den 1. august kl. 12.

Pga. sommerferie, og da vi skal ansætte flere medarbejdere i denne omgang, holder vi samtaler løbende, dog ikke i ugerne 29-30-31. For yderligere oplysninger om stillingen kan du. kontakte chef for Allergimærkningen Rikke Bille på tlf. 41 29 05 59 eller rb@astma-allergi.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

I emnefeltet angives ”Fagsekretær”

Klik her og indsend din ansøgning

Om os

Astma-Allergi Danmark er en medlemsbaseret patientforening og interesseorganisation, som arbejder for, at alle berørt af allergi, høfeber, astma, og eksem får en bedre hverdag. Vores allergimærkning består af Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic. Alle producenter, der lever op til vores kriterier, kan søge om at få mærket på deres produkter. Mærkningen giver dels mennesker med allergi bedre mulighed for at finde produkter de kan tåle og dels forbrugere mulighed for at nedsætte deres risiko for allergi. Vores allergimærkning er kendt og brugt af de fleste danskere og mærkningen findes også i udlandet, hvor der ses en stigende interesse.