Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Nyheder

26.02.2018
Det betyder de nye kriterier for makeup
Vælger du makeup med det internationale allergimærke Den Blå Krans, kan du være sikker på, at en række krav er opfyldt, så risikoen for hudallergi er minimal.
20.02.2018
Nu kan du få makeup med allergimærket Den Blå Krans
Endelig kan danskere med allergi, eller danskere som ønsker at forebygge allergi, føle sig trygge ved deres valg af makeup. Nu er det muligt at købe kosmetik med allergimærket Den Blå Krans.
06.02.2018
Deltag i årets landsmøde
Astma-Allergi Danmark inviterer til landsmøde d. 26. maj 2018. Tilmeld dig senest 31. marts og kom med til en spændende dag.
02.02.2018
Pollenallergikere kan mærke, at hasselbuskene står på lur
Den seneste tids milde vintervejr kan påvirke enkelte hasselbuske til at udsende pollen tidligere end sædvanligt. Derfor kan nogle pollenallergikere muligvis få symptomer, selvom pollensæsonen ikke for alvor er startet.
31.01.2018
Anbefalinger løfter ikke allergien – hvor er den politiske forpligtelse?
Der er et stort behov for politisk forpligtelse på allergiområdet, hvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger skal være mere end snak. Det mener Astma-Allergi Danmark.
17.01.2018
Nyt studie: Overvægt øger risikoen for astma
Det er lykkedes danske og internationale forskere at komme med et svar på det spørgsmål, der længe har floreret – er det astma, der kan føre til overvægt, eller forholder det sig lige omvendt?
09.01.2018
Hudallergi rammer som aldrig før
Danskere rammes i stigende grad af hudallergi overfor parfume og konserveringsmidler. Stigningen bekymrer Astma-Allergi Danmark, der med kampagnen FRAGILE nu sætter fokus på problemet.
04.01.2018
Deltag i eksemskoler over hele landet
Få hjælp til hverdagens udfordringer med børneeksem – også kaldet atopisk eksem – når Astma-Allergi Danmark inviterer til gratis eksemskole over hele landet.
02.01.2018
Hudkampagnen FRAGILE er skudt i gang
Astma-Allergi Danmark trykker i dag start for kampagnen FRAGILE, der skal gøre danskerne opmærksom på, at sund hud også er sårbar hud.
14.12.2017
6. klasse vinder i madallergi
Med en opskrift på allergivenlige pandekager vinder 6.A fra Bramsnæsvigskolen Astma-Allergi Danmarks madallergikonkurrence og en præmie på 3.000 kroner.
06.12.2017
Hudallergi er temaet for ny kampagne
Med en ny kampagne sætter Astma-Allergi Danmark fokus på den sårbare hud og forebyggelse med Den Blå Krans.
05.12.2017
Børneeksem kan give hyperfølsom hud
Ny forskning fastslår, at børneeksem – også kaldet atopisk eksem – kan føre til udvikling af hyperfølsom hud. Godt med ny viden på området, mener Astma-Allergi Danmark.
29.11.2017
Nye lusemidler styrer udenom allergi
Nu kan du bekæmpe lus med allergimærket Den Blå Krans. For første gang er to lusemidler blevet godkendt af Astma-Allergi Danmark.
17.11.2017
Astma-Allergi Danmark om ny kemiindsats: Vi håber, det hjælper
At politikerne har landet en ny kemiaftale vækker glæde hos Astma-Allergi Danmark. Men der er stadig plads til forbedringer, lyder det fra patientforeningen.
14.11.2017
Astma-Allergi Danmark: Vi savner stadig en plan for allergien
Alle regioner er enige om, at allergipatienter skal prioriteres. Men det bliver de ikke på lige fod med andre patienter. Det skal der laves om på, mener Astma-Allergi Danmark.
06.11.2017
Allergi og regionsvalg: Sophie Hæstorp Andersen (S)
Op til regionsvalget den 21. november spørger Astma-Allergi Danmark en række regionsrådsformænd: Hvad er jeres plan på allergiområdet?
01.11.2017
Peanutallergikere går lysere fremtid i møde
Et nyt vaccineforsøg viser, at en person med svær peanutallergi kan vænnes til at tåle små mængder peanuts. Et vigtigt skridt til at hjælpe mennesker med livstruende allergier, lyder det fra Astma-Allergi Danmark.
30.10.2017
To journalister/
kommunikationsmedarbejdere til Astma-Allergi Danmark
Astma-Allergi Danmark søger to journalister/kommunikationsmedarbejdere.
30.10.2017
Stor spørgelyst til astmaskole i Ringsted
Spørgelysten var stor, og der blev udvekslet erfaringer på den netop afholdte astmaskole om oplevet svær astma i Ringsted. Du kan stadig nå at deltage i astmaskolerne i november.
27.10.2017
Politikere blev allergitestet
Efterårets besøg på Christiansborg var igen en god anledning til at få talt allergisagen med politikerne. Her er et lille udpluk fra dagen.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning