Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Nyheder

31.07.2019
Receptfornyelse er nu muligt på apoteket
En ny ordning gør det muligt at få fornyet visse typer receptpligtig medicin direkte på apoteket. Ordningen gælder for patienter, som er i fast behandling.
26.06.2019
Sådan undgår du allergi fra din solcreme
Det er vigtigt at bruge solcreme, hvis du opholder dig i solen. Solcreme kan indeholde allergifremkaldende stoffer, men du kan heldigvis selv tage dine forholdsregler, hvis du vil undgå kontaktallergi.
25.06.2019
Sæsonen for skimmelsvampesporer er begyndt
Nu er sæsonen for de udendørs skimmelsvampesporer Alternaria og Cladosporium begyndt. Følg med i de daglige målinger i appen Dagens Pollental.
21.06.2019
Godt nyt til cirkusglade allergikere
Astma-Allergi Danmark har lavet en aftale med det allergivenlige cirkus, Cirkus Baldoni. Cirkus Baldoni tilbyder en rabat på 50 kroner pr. person, og donerer samtidig 30 kroner pr. billet til foreningens arbejde.
14.06.2019
Astma-Allergi Danmark på Folkemødet
Astma-Allergi Danmark er igen i år på Folkemødet for at sætte fokus på astma- og allergisagen.
04.06.2019
Emballage kan hjælpe allergikere
En ny undersøgelse viser, at nytænkning indenfor emballage og sammensætning af indholdsstoffer kan forlænge kosmetikprodukters holdbarhed. Med mere produktudvikling kan vi derfor se frem til produkter med et lavere indhold af konserveringsmidler i fremtiden.
01.06.2019
Ny bog tackler 100 myter om allergi
Allergilæge Jesper Brandt Andersen oplever ofte misforståelser om overfølsomhedssygdomme. Derfor er han nu aktuel med bogen ”100 myter om allergi”, der skal slå fast, hvad der er fup, og hvad der er fakta.
28.05.2019
Fuldt hus til Høfeberkursus
Sparring, spørgsmål og ny viden var i fokus til Astma-Allergi Danmarks velbesøgte Høfeberkursus i København for unge og voksne.
13.05.2019
Græspollen er nu i luften
Pollensæsonen for græs er nu begyndt. Græsallergi er den mest udbredte allergi blandt Danmarks en million pollenallergikere, som nu skal til at holde øje med appen Dagens Pollental.
09.05.2019
Ny kampagne sætter fokus på høfeber
Høfeberen hærger, og derfor er Astma-Allergi Danmark gået sammen med Danmarks Apotekerforening for at sætte fokus på symptomer, gode råd og behandling i en ny kampagne.
07.05.2019
Høfeberramte strømmer til årets Høfeberskoler
Astma-Allergi Danmark afholder for første gang Høfeberskoler for unge og voksne, og interessen er stor blandt foreningens høfeberramte medlemmer.
06.05.2019
Rådgivning til dig på World Asthma Day
Den 7. maj 2019 er det World Asthma Day, hvor Astma-Allergi Danmarks Rådgivning står klar med gode råd og vejledning til alle med astma, høfeber og pollenallergi, der gerne vil være mere aktive.
01.05.2019
Pollenallergikere kæmper for en aktiv hverdag
En aktiv hverdag med pollenallergi, høfeber eller astma er mulig for de fleste, hvis man er velbehandlet. Det sætter Astma-Allergi Danmark fokus på med den landsdækkende Snot or not-kampagne.
08.04.2019
Nu blomstrer en af de helt store pollenplager
Halvdelen af Danmarks en million pollenallergikere reagerer på birk. Det er altså en af de helt store pollenplager som nu er indtruffet, når Astma-Allergi Danmark starter sæsonen for birkepollen to uger tidligere end normalt.
04.04.2019
Når allergi og allergiske reaktioner er alvorlige
Allergi kan være livstruende, hvis man ikke passer sin behandling. Det samme gælder astma. Høfeber og eksem er sygdomme, som i mange tilfælde er forbundet med store gener, og i nogle tilfælde hindrer det mennesker i at passe deres job.
02.04.2019
Innovativ dyne hjælper børn med eksem
Bedre nattesøvn kan gøre en stor forskel for børn med eksem, og nu er en helt særlig dyne på trapperne. Dynen kan ved hjælp af tryk og temperaturregulering lindre kløe hos børn, som har svært ved at finde ro om natten.
20.03.2019
Guide til grønne områder
– for pollenallergikere
Som pollenallergiker kan din færden i det fri godt blive lidt af en plage i pollensæsonen. Bliv med slideshowet her guidet til at spotte de grønne områder, hvor du møder færrest af de mest allergifremkaldende pollentyper.
18.03.2019
Nu starter pollensæsonen for elm
Med et pollental på 36 i Østdanmark og 8 i Vestdanmark er sæsonen for elmepollen nu skudt i gang.
08.03.2019
Astma-Allergi Danmark sender hilsen til protektor H.K.H. Prins Joachim
I anledning af nyheden om at H.K.H. Prins Joachim og hans familie flytter til Frankrig for en periode, sender Astma-Allergi Danmark en hilsen og en stor tak for støtten i de mange år, hvor prinsen har fungeret som foreningens protektor. Foreningen ser frem til endnu flere års godt samarbejde med Prins Joachim.
07.03.2019
SkinZone: Børn og unge over hele landet lærer om hudallergi
Eleverne lærte bl.a. at gennemskue deklarationerne på deres produkter, da Astma-Allergi Danmark besøgte ottende klasse på Nymarkskolen i Svendborg i anledning af projektet SkinZone. Projektet handler om at udbrede viden om hudallergi blandt børn og unge i skolealderen.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning