Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Nyheder

04.11.2019
”Nu kan jeg virkelig meget i min hverdag”
69-årige Otto Christiansen er medlem af Astma-Allergi Danmark og har gennem foreningens astmaskole og rådgivning fået hjælp til et bedre liv med astma.
31.10.2019
Nyt medlemstilbud: Book en rådgivning
Som medlem af Astma-Allergi Danmark kan du nu få glæde af et nyt rådgivningstilbud. Book en rådgivning og bliv ringet op, når du har tid.
31.10.2019
Kom i julestemning med Cirkus Baldoni
Der er rabat for Astma-Allergi Danmarks medlemmer til det allergivenlige cirkus, Cirkus Baldonis, juleturné. Cirkus Baldoni tilbyder en rabat til deres juleforestilling på 25 kroner pr. person, og donerer samtidig 25 kroner pr. billet til foreningens arbejde.
29.10.2019
Sådan kommer du godt igennem vinteren med astma
Fem gode råd fra Astma-Allergi Danmark til den kolde tid, hvis du har astma. Er du både ældre og har astma, er det ekstra vigtigt, at du passer på dig selv.
28.10.2019
Har du astma? Så husk influenzavaccinationen
Influenza kan være forværre din astma. Astma-Allergi Danmarks Rådgivning råder dig til at tage imod Sundhedsstyrelsens anbefaling om influenzavaccination, som tilbydes fra 1. november.
23.10.2019
”Medlemskabet giver mig tryghed”
Luise Lomholt har meldt sig ind i Astma-Allergi Danmark for at få viden og hjælp til sin astma. Samtidig vil hun gerne deltage i foreningens astmaskoler for voksne, hvor hun kan møde andre, som lever med astma.
17.10.2019
Efterårets lyse hasselrakler frigiver ikke pollen
I efteråret gør hassel klar til næste års blomstring. Derfor kan du allerede nu spotte lyse rakler på hasselbuskene. Men frygt ikke – de spæde rakler frigiver ikke pollen før til foråret.
10.10.2019
10 tips: Gør livet surt for skimmelsvampene
Astma-Allergi Danmark giver dig 10 tips til, hvad du kan gøre for at forhindre, at skimmelsvampe flytter ind i dit hjem.
10.10.2019
Nye allergimærkede tandpastaer
Der er nu kommet to tandpastaer med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning Asthma Allergy Nordic.
26.09.2019
Årets pollensæson var intens
Med efterårets ankomst går pollensæsonen på hæld, og Astma­-Allergi Danmark stopper nu de daglige pollenmålinger i København og Viborg.
24.09.2019
Har du nældefeber? Få hjælp på World Urticaria Day
Den 1. oktober er det World Urticaria Day – en international mærkedag for nældefeber. Nældefeber er en hudsygdom, som rammer hver fjerde dansker.
23.09.2019
Brug en aften på at få bedre kontrol over din astma
Omkring 300.000 voksne i Danmark har astma. I efteråret afholder Astma-Allergi Danmark astmaskoler for voksne flere steder i landet, hvor man kan få hjælp til en bedre hverdag med astma.
20.09.2019
Syv naturlige ingredienser under lup
Bliv klogere på syv af de mange naturlige ingredienser, som er blevet vurderet af Astma-Allergi Danmarks allergimærkning.
16.09.2019
Flere naturlige produkter med Astma-Allergi Danmarks allergimærkning på vej
Forbrugere efterspørger i stigende grad allergivenlige produkter med naturligt indhold. Men naturlige ingredienser er også ofte årsag til hudallergi. Derfor har Astma-Allergi Danmark nu styrket sin viden om naturlige ingredienser, så der fremover kan findes flere naturlige produkter, hvor der er taget hensyn til allergi.
16.09.2019
Adrenalinpen med mulig produktfejl
Der er risiko for en produktfejl ved brug af adrenalinpennen Emerade. Det oplyser Lægemiddelstyrelsen.
06.09.2019
Klør det? Børneeksem i fokus på international eksemdag
Den 14. september er det World Atopic Eczema Day. Med den internationale eksemdag sætter Astma-Allergi Danmark fokus på hverdagen og livet med atopisk eksem – også kaldet børneeksem.
04.09.2019
Astma-Allergi Danmark og Gentofte Allergiklinik allergitester politikere på Christiansborg
Manglen på speciallæger indenfor allergiområdet bliver sat i fokus, når Astma-Allergi Danmark og Gentofte Allergiklinik allergitester politikerne på Christiansborg den 5. september.
29.08.2019
Nældefeberskole – et nyt medlemstilbud
Nældefeberskole er et tilbud til medlemmer, som har nældefeber tæt inde på livet, med udgangspunkt i kronisk nældefeber.
13.08.2019
Når malingen giver allergi
Rigtigt meget maling indeholder det allergifremkaldende stof MI. Den eneste måde, du kan være garanteret en MI-fri maling, er ved at vælge maling med allergimærket Den Blå Krans.
07.08.2019
Hvepsestik kan give alvorlige allergiske reaktioner
August måned er højsæson for heftig hvepseaktivitet. Bliver man stukket af en hveps, kan det give alvorlige allergiske reaktioner og i værste tilfælde udløse et allergisk shock. Astma-Allergi Danmark guider dig til, hvad du skal være opmærksom på.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning