Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Nyheder

15.04.2019
Allergivenlig påske uden nys og snøft
Påskebordet er ofte fyldt med blomster og pyntegrene, men faktisk kan højtidens mest populære plantearter give høfebersymptomer og vejrtrækningsproblemer for allergikere.
09.04.2019
Jobopslag: Erfaren regnskabsmedarbejder/bogholder
Astma-Allergi Danmark søger en erfaren regnskabsmedarbejder/bogholder.
08.04.2019
Nu blomstrer en af de helt store pollenplager
Halvdelen af Danmarks en million pollenallergikere reagerer på birk. Det er altså en af de helt store pollenplager som nu er indtruffet, når Astma-Allergi Danmark starter sæsonen for birkepollen to uger tidligere end normalt.
04.04.2019
Når allergi og allergiske reaktioner er alvorlige
Allergi kan være livstruende, hvis man ikke passer sin behandling. Det samme gælder astma. Høfeber og eksem er sygdomme, som i mange tilfælde er forbundet med store gener, og i nogle tilfælde hindrer det mennesker i at passe deres job.
04.04.2019
Allergivenlig blomsterbuket til pollenallergikere
Astma-Allergi Danmark har indgået et samarbejde med online blomsterbutikken flowr og sammen skabt en allergivenlig blomsterbuket til gavn for pollenallergikere og de, der er duftoverfølsomme.
02.04.2019
Innovativ dyne hjælper børn med eksem
Bedre nattesøvn kan gøre en stor forskel for børn med eksem, og nu er en helt særlig dyne på trapperne. Dynen kan ved hjælp af tryk og temperaturregulering lindre kløe hos børn, som har svært ved at finde ro om natten.
20.03.2019
Guide til grønne områder
– for pollenallergikere
Som pollenallergiker kan din færden i det fri godt blive lidt af en plage i pollensæsonen. Bliv med slideshowet her guidet til at spotte de grønne områder, hvor du møder færrest af de mest allergifremkaldende pollentyper.
18.03.2019
Nu starter pollensæsonen for elm
Med et pollental på 36 i Østdanmark og 8 i Vestdanmark er sæsonen for elmepollen nu skudt i gang.
08.03.2019
Astma-Allergi Danmark sender hilsen til protektor H.K.H. Prins Joachim
I anledning af nyheden om at H.K.H. Prins Joachim og hans familie flytter til Frankrig for en periode, sender Astma-Allergi Danmark en hilsen og en stor tak for støtten i de mange år, hvor prinsen har fungeret som foreningens protektor. Foreningen ser frem til endnu flere års godt samarbejde med Prins Joachim.
07.03.2019
SkinZone: Børn og unge over hele landet lærer om hudallergi
Eleverne lærte bl.a. at gennemskue deklarationerne på deres produkter, da Astma-Allergi Danmark besøgte ottende klasse på Nymarkskolen i Svendborg i anledning af projektet SkinZone. Projektet handler om at udbrede viden om hudallergi blandt børn og unge i skolealderen.
13.02.2019
Pollensæsonen skydes i gang med en splinterny pollen-app
Der er pollen i luften og pollensæsonen 2019 er officielt i gang. I dag udsender Astma-Allergi Danmark årets første pollental og står klar med både en helt ny app og rådgivning til høfeber- og astmaramte pollenallergikere.
06.02.2019
Skal du med på Team Astma-Allergi Danmark?
Lad os sammen vise, at astma og allergi ikke behøver være en hindring for at være fysisk aktiv. Du kan nu blive en del af Team Astma-Allergi Danmark.
04.02.2019
Har du også høfeber? Brug en aften på at få viden og gode råd
1 mio. danskere lider af høfeber – er du blandt dem? Bliv klogere på din allergi og behandlingen af din høfeber, og del dine erfaringer med andre, når Astma-Allergi Danmark for første gang afholder Høfeberskoler for unge og voksne.
31.01.2019
Selv ”hudvenlig” makeup indeholder allergifremkaldende metaller
Flere typer makeup-produkter indeholder høje koncentrationer af allergifremkaldende metaller, viser en ny undersøgelse foretaget af Astma-Allergi Danmark. På trods af dette anprises halvdelen af produkterne som værende særligt gode for huden. Den problematik sætter Astma-Allergi Danmark fokus på gennem kampagnen FRAGILE.
30.01.2019
Patienterne først og foran i sundhedsreformen
1,5 millioner mennesker med astma og allergi skal have samme adgang til udredning og behandling som alle andre. Lad en ny sundhedsreform vise, at dette ikke bliver negligeret.
15.01.2019
Hjælp os med at uddele 100.000 kroner
Astma-Allergi Danmark uddeler også i 2019 100.000 kr. til ældre, enlige medlemmer.
09.01.2019
Jobopslag: Astma-Allergi Danmark har brug for mere hjælp
Erfaren kemi-fagmedarbejder søges til vores allergimærkning
09.01.2019
Hudsult: Får din hud nærkontakt?
Berøring er vigtig, for at vi føler os trygge og for vores tilknytning til andre. Man kan sige, at det er et fysisk behov at blive rørt ved. Men behovet er ikke lige let for alle at få dækket. Nogle hudpatienter savner kropsligt nærvær – og kan komme til at lide af det, man kalder for hudsult.
08.01.2019
Kom med til Astma-Allergi Danmarks landsmøde 2019
Astma-Allergi Danmark inviterer til landsmøde den 25. maj 2019. Hvis du er medlem og melder dig som stemmeberettiget, kan du få indflydelse på foreningens arbejde og blandt andet være med til at bestemme sammensætningen af den nye bestyrelse.
08.01.2019
Pollenfælden står klar til en ny sæson
Astma-Allergi Danmark er i fuld gang med forberedelserne til den kommende pollensæson. I dag er pollenfælden lukket ud af sit vinterhi og sat på plads på taget af DMI. Det betyder, at vi allerede nu begynder at holde øje med årets første pollen.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning