Brødkrumme Brødkrumme

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Astma-Allergi Danmarks Familiekursus

Riv en weekend ud af kalenderen, hvor familien er samlet og har det sjovt på Astma-Allergi Danmarks Familiekursus. Mød andre medlemmer og bliv samtidig klogere på astma, høfeber og eksem!

Familiekursus

OBS: Familiekurset i Lalandia Billund er desværre AFLYST pga. COVID-19. 

Astma-Allergi Danmark arrangerer Familiekursus for foreningens medlemmer.

Familiekurset er for børn mellem 0-18 år, der har astma, høfeber og/eller børneeksem, samt deres forældre og raske søskende i samme aldersgruppe.

På Familiekurset er der mulighed for både at få undervisning om børneeksem og astma, og deltagerne kan være sammen med andre der lever med astma, høfeber og eksem tæt inde på livet og få gode råd og erfaringer om, hvordan de tackler dagligdagen. 

Dato og sted for familiekurset:

  • AFLYST -  November 2020 i Lalandia Billund (Lukket for tilmelding)

Program

Familiekurset er tilrettelagt så vi starter med en fælles velkomst fredag aften, hvor familierne med en sjov og uformel aktivitet kan møde andre familier. CoastZone står for aktiviteten, hvor der er rig mulighed for at hilse på hinanden – og måske etablere legeaftaler?

Lørdag formiddag er der planlagt undervisning om astma og om børneeksem. Her får I viden om hvad børneeksem og astma er for nogle sygdomme og hvordan man kan behandle sygdommene, så de ikke giver os begrænsninger. Vi taler sammen om, hvilke oplevelser vi har med sygdommene i hverdagen og udveksler erfaringer. 

Astma-Allergi Danmarks rådgivere står også klar til en snak om hverdagen med overfølsomhedssygdomme. Der er masser af muligheder for at mødes med andre familier og udveksle erfaringer ved vores ”drop-in cafe” der er åben hele lørdagen.

Lørdag aften holder Anders Kofoed foredraget ” Alle har et liv - der er værd at leve”. Anders taler om det spørgsmål, som ofte trænger sig på hos både børn og voksne: ”Er jeg god nok?” Anders har en selverklæret mission, der handler om at bekæmpe mindreværdsfølelsen og forkerthedsfølelsen, og udruste både børn, unge og voksne med værktøjer til at håndtere alle de svære følelser, der følger med i slipstrømmen. Læs mere om Anders her: https://travelape.dk/

Igennem hele weekenden er der også tid og plads til sjov, hygge og leg med hinanden. Og når I tager hjem igen, har I fået ny viden, nye bekendtskaber og forhåbentlig et boost til hverdagen.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Bliv medlem

Meld dig ind i Astma-Allergi Danmark og få adgang til kurser.

 

 

Ønsker du at indmelde et firma? Så kontakt venligst vores administration på info@astma-allergi.dk eller telefon 43 43 59 11.

NYE KURSER DIREKTE PÅ MAIL

Vil du have direkte besked når der er nye kurser?

SKRIV DIG OP HER

Webindholdsvisning Webindholdsvisning