Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Hyg med familien i Lalandia

Riv en weekend ud af kalenderen, hvor hele familien er samlet og har det sjovt på Astma-Allergi Danmark Familiekursus. Mød andre medlemmer og bliv samtidig klogere på astma, høfeber og eksem!

Familie i lalandia

 

Astma-Allergi Danmark arrangerer familiekursus i Lalandia for foreningens medlemmer . Kurserne bliver afholdt fra 8. november til 10. november 2019 (Lalandia Rødby) og 17. april til 19. april 2020 (Lalandia Billund).

Familiekurset er for familier med børn mellem 0-18 år, hvoraf ét eller flere af børnene har astma, høfeber og/eller børneeksem. Raske søskende i samme aldersgruppe er naturligvis velkomne.

Generel information

Familiekurset er for medlemmer af Astma-Allergi Danmark.

Du og din familie kan ansøge om en plads på Familiekurset. Husk at tilmelde ALLE deltagende familiemedlemmer ved at tilføje dem som 'ledsagere'.

Når vi har modtaget jeres ansøgning, modtager I en mail om, at I er på "Ventelisten".
Bemærk, at dette udelukkende er en bekræftelse på, at vi har modtaget jeres ansøgning, og dermed ikke ensbetydende med, at du og din familie har fået plads på Familiekurset.

I løbet af september 2019 vil du få en mail med besked om, hvorvidt du og din familie har fået plads på Familiekurset.

Familierne indkvarteres i egne feriehytter, og antallet af personer skal overholdes.
 
Deltagergebyret er 995 kr. pr. familie. Dertil kommer udgifter til transport og forplejning, som afholdes af den deltagende husstand.
Deltagergebyret skal betales umiddelbart efter, I modtager bekræftelse på deltagelse. Hvis det ikke sker, vil pladsen gå videre til en anden familie på ventelisten.  Betalingsinformation vil fremgå på bekræftelsen.
 
Bemærk, at Astma-Allergi Danmark IKKE har indgået aftale med Lalandia om at servere allergi-relateret mad i deres restauranter. Derimod er der mulighed for selv at lave mad i egen feriehytte.

 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Webindholdsvisning Webindholdsvisning


Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Bliv medlem

Meld dig ind i Astma-Allergi Danmark og få adgang til kurser.

Ønsker du at indmelde et firma? Så kontakt venligst vores administration på info@astma-allergi.dk eller telefon 43 43 59 11.

 

 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning