Glæd en du holder af med en allergivenlig julebuket

Bestil en smuk allergivenlig julebuket fra Flowr. Samtidig støtter du Astma-Allergi Danmark.

Flowr har sammensat en smuk julebuket af roser, eustoma og limonium, der ikke er kendt for at give gener for pollenallergikere og de, der er duftfølsomme. For at give buketten et strejf af jul, har vi tilføjet kogler på pind.  

Flowr donerer 10 kroner til Astma-Allergi Danmark for hver solgte buket.


Den allergivenlige buket fra FLOWR kan leveres fra d. 18. november til og med den 23. december 2020.

Køb en allergivenlig buket og støt

Astma-Allergi Danmark har indgået et samarbejde med online blomsterbutikken FLOWR, så du nu kan købe smukke allergivenlige blomsterbuketter i hele 2020.

Glæd en du holder af med en smuk allergivenlig buket året rundt. Astma-Allergi Danmark har nemlig indgået et fast samarbejde med online blomsterbutikken FLOWR til gavn for Astma-Allergi Danmarks medlemmer, pollenallergikere og de, der er duftoverfølsomme.

De allergivenlige blomsterbuketter er sammensat ud fra Astma-Allergi Danmarks ekspertise om pollen. Buketterne indeholder derfor kun blomster og snitgrønt, der ikke er kendt for at give gener for pollenallergikere og de, der er duftoverfølsomme.

Når du køber en allergivenlig buket fra FLOWR.DK, støtter du samtidig Astma-Allergi Danmark, da FLOWR for hver solgt buket donerer 10 kroner til foreningens arbejde.

Giv et medlemskab

Glæd en du holder af med et medlemskab af Astma-Allergi Danmark

Planteguide - app

Brug vores app PlanteGuide til at blive klogere på naturen omkring dig.

Du finder appen i App Store.