Køb en allergivenlig buket og støt

Astma-Allergi Danmark har indgået et samarbejde med online blomsterbutikken FLOWR, så du nu kan købe smukke allergivenlige blomsterbuketter i december 2019 og hele 2020.

Glæd en du holder af med en smuk allergivenlig buket året rundt. Astma-Allergi Danmark har nemlig indgået et fast samarbejde med online blomsterbutikken FLOWR til gavn for Astma-Allergi Danmarks medlemmer, pollenallergikere og de, der er duftoverfølsomme.

De allergivenlige blomsterbuketter er sammensat ud fra Astma-Allergi Danmarks ekspertise om pollen. Buketterne indeholder derfor kun blomster og snitgrønt, der ikke er kendt for at give gener for pollenallergikere og de, der er duftoverfølsomme.

Når du køber en allergivenlig buket fra FLOWR.DK, støtter du samtidig Astma-Allergi Danmark, da FLOWR for hver solgt buket donerer 10 kroner til foreningens arbejde.

Julebuket til en, du holder af

Den første allergivenlige blomsterbuket, du kan få leveret fra FLOWR.DK, er en smuk julebuket. Julebuketten kan fx være et alternativ til adventspakken eller en kærlig værtindegave til årets julefrokost. Buketten indeholder blandt andet røde roser, lilla eustoma og blå mandstro. 


​Køb den allergivenlige julebuket på FLOWR.DK til første leveringsdag den 3. december. Sidste leveringsdag er mandag den 23. december.

Giv et medlemskab

Glæd en du holder af med et medlemskab af Astma-Allergi Danmark

Planteguide - app

Brug vores app PlanteGuide til at blive klogere på naturen omkring dig.

Du finder appen i App Store.