Breadcrumb Breadcrumb

Web Content Display Web Content Display

Fradragsregler

Skattefradrag for pengegaver og donationer til Astma-Allergi Danmark

Fra 2012 kan man få fradrag for hele donationen, som gives til en eller flere velgørende foreninger. Der er fortsat maksimalt fradrag for donationer på samlet op til 14.500 kr. årligt (2010-niveau).

Det vil ikke som hidtil være en betingelse, at donationen til en forening udgør mindst 500 kr., og skatteyderen vil få fradrag for hele det beløb, som i løbet af året bliver givet til velgørende formål uden fradrag for de første 500 kr.

Det er som hidtil en betingelse for fradraget, at beløbet indberettes af foreningerne med oplysning om giverens cpr-nr., således at det automatisk indgår i opgørelsen af den skattepligtige indkomst.

Oplys dit cpr-nr. – så sikrer du dig skattefradrag

For at du kan få dit fradrag, er det vigtigt, at vi har dit cpr.nr. Du kan sende os en mail med dit cpr.nr. på info@astma-allergi.dk eller anføre det i bemærkningsfeltet, hvis du via netbank laver en bankoverførsel. Hvis du giver et bidrag via vores hjemmeside, er der en særskilt rubrik for det. Du kan også ringe på telefon 43 43 59 11.

Indbetalinger vedrørende varekøb, lotterier og medlemskontingent betragter SKAT ikke som gaver og giver dermed ikke fradrag.

Vil du læse mere?

Du kan læse meget mere om regler for gaver og donationer på SKAT's egen hjemmeside.

Har du spørgsmål?

Du er altid mere end velkommen til at kontakte vores medlemsadministration på 43 43 59 11 eller sende en mail til info@astma-allergi.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Web Content Display Web Content Display