Navigation Navigation

Breadcrumb Breadcrumb

Web Content Display Web Content Display

simple image

Web Content Display Web Content Display

Vil du sætte spor i fremtiden?

Ved at testamentere til Astma-Allergi Danmark kan du være med til at forbedre livskvaliteten for dine børn og børnebørn – og gøre deres hverdag lettere.

Måske har du det allerede tæt inde på livet – astma eller allergi? 1,5 millioner danskere lider af en eller flere overfølsomhedssygdomme. Et tal, der desværre stiger. Det går ud over livskvaliteten og gør hverdagen unødig besværlig for både børn og voksne.

Sådan behøver det ikke være. Hvis du testamenterer til Astma-Allergi Danmark, er du med til at støtte vores arbejde for at gøre hverdagen lettere for alle, der er ramt af en overfølsomhedssygdom – for os er hverdagen den vigtigste dag – du kan være med til at give dine pårørende en bedre hverdag i fremtiden!

Din støtte er helt afgørende for den forskel, vi kan gøre på astma- og allergiområdet.

Når du støtter os, er du med til at sikre, at vi kan fortsætte vores arbejde med blandt andet Dagens Pollental, personlig rådgivning til alle og Astma-Allergi Danmarks allergimærke Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic, hvor vi arbejder for at undgå unødvendig og allergifremkaldende kemi i forbrugerprodukter.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte Astma-Allergi Danmark på telefon 43 43 59 11, alle hverdage mellem kl. 10-15 eller send en mail til: info@astma-allergi.dk.

Hvordan opretter du testamente?

Du har mulighed for at oprette dit testamente gratis, når du donerer dele eller hele din arv til os. Testamentet oprettes nemt og enkelt hos virksomheden Dokument 24. Hele oprettelsen foregår ved, at du svarer på 12-15 spørgsmål online, hvorefter du straks modtager dit juridisk gyldige testamente.

Hvis du har spørgsmål til udarbejdelsen af testamentet, kan du få hjælp af virksomheden. Det koster ikke noget af få hjælp.

Ubeskåret gave - slip for arveafgift

Astma-Allergi Danmark er en godkendt humanitær forening. En arv til Astma-Allergi Danmark skal der derfor ikke betales arveafgift af. Det testamenterede beløb går ubeskåret til Astma-Allergi Danmarks arbejde.

Testamenterer man sin formue til familie, slægtninge eller ubeslægtede, skal man betale arveafgift. Jo fjernere beslægtet de eventuelt betænkte er, jo højere er arveafgiften.

Har man ingen arvinger, og har man ikke et testamente, tilfalder arven den danske stat.

Web Content Display Web Content Display

Non-profit

Astma-Allergi Danmark er en non-profit medlemsforening.

Vi modtager kun ganske få offentlige tilskud.

Vores arbejde er derfor helt afhængigt af, at vi har medlemmer og interesserede, der støtter vores sag.

Web Content Display Web Content Display