Navigation Navigation

Breadcrumb Breadcrumb

Asset Publisher Asset Publisher

Nyheder

04.09.2019
Astma-Allergi Danmark og Gentofte Allergiklinik allergitester politikere på Christiansborg
Manglen på speciallæger indenfor allergiområdet bliver sat i fokus, når Astma-Allergi Danmark og Gentofte Allergiklinik allergitester politikerne på Christiansborg den 5. september.
29.08.2019
Nældefeberskole – et nyt medlemstilbud
Nældefeberskole er et tilbud til medlemmer, som har nældefeber tæt inde på livet, med udgangspunkt i kronisk nældefeber.
13.08.2019
Når malingen giver allergi
Rigtigt meget maling indeholder det allergifremkaldende stof MI. Den eneste måde, du kan være garanteret en MI-fri maling, er ved at vælge maling med allergimærket Den Blå Krans.
08.08.2019
Stillingsopslag -studentermedhjælp
Astma-Allergi Danmark søger en studentermedhjælp til arbejdet med vores allergimærkning Den Blå Krans og Asthma Allergy Nordic.
07.08.2019
Hvepsestik kan give alvorlige allergiske reaktioner
August måned er højsæson for heftig hvepseaktivitet. Bliver man stukket af en hveps, kan det give alvorlige allergiske reaktioner og i værste tilfælde udløse et allergisk shock. Astma-Allergi Danmark guider dig til, hvad du skal være opmærksom på.
31.07.2019
Receptfornyelse er nu muligt på apoteket
En ny ordning gør det muligt at få fornyet visse typer receptpligtig medicin direkte på apoteket. Ordningen gælder for patienter, som er i fast behandling.
26.06.2019
Sådan undgår du allergi fra din solcreme
Det er vigtigt at bruge solcreme, hvis du opholder dig i solen. Solcreme kan indeholde allergifremkaldende stoffer, men du kan heldigvis selv tage dine forholdsregler, hvis du vil undgå kontaktallergi.
25.06.2019
Sæsonen for skimmelsvampesporer er begyndt
Nu er sæsonen for de udendørs skimmelsvampesporer Alternaria og Cladosporium begyndt. Følg med i de daglige målinger i appen Dagens Pollental.
21.06.2019
Godt nyt til cirkusglade allergikere
Astma-Allergi Danmark har lavet en aftale med det allergivenlige cirkus, Cirkus Baldoni. Cirkus Baldoni tilbyder en rabat på 50 kroner pr. person, og donerer samtidig 30 kroner pr. billet til foreningens arbejde.
14.06.2019
Astma-Allergi Danmark på Folkemødet
Astma-Allergi Danmark er igen i år på Folkemødet for at sætte fokus på astma- og allergisagen.
04.06.2019
Emballage kan hjælpe allergikere
En ny undersøgelse viser, at nytænkning indenfor emballage og sammensætning af indholdsstoffer kan forlænge kosmetikprodukters holdbarhed. Med mere produktudvikling kan vi derfor se frem til produkter med et lavere indhold af konserveringsmidler i fremtiden.
01.06.2019
Ny bog tackler 100 myter om allergi
Allergilæge Jesper Brandt Andersen oplever ofte misforståelser om overfølsomhedssygdomme. Derfor er han nu aktuel med bogen ”100 myter om allergi”, der skal slå fast, hvad der er fup, og hvad der er fakta.
28.05.2019
Fuldt hus til Høfeberskolen
Sparring, spørgsmål og ny viden var i fokus til Astma-Allergi Danmarks velbesøgte Høfeberskole i København for unge og voksne.
13.05.2019
Græspollen er nu i luften
Pollensæsonen for græs er nu begyndt. Græsallergi er den mest udbredte allergi blandt Danmarks en million pollenallergikere, som nu skal til at holde øje med appen Dagens Pollental.
09.05.2019
Ny kampagne sætter fokus på høfeber
Høfeberen hærger, og derfor er Astma-Allergi Danmark gået sammen med Danmarks Apotekerforening for at sætte fokus på symptomer, gode råd og behandling i en ny kampagne.
07.05.2019
Høfeberramte strømmer til årets Høfeberskoler
Astma-Allergi Danmark afholder for første gang Høfeberskoler for unge og voksne, og interessen er stor blandt foreningens høfeberramte medlemmer.
06.05.2019
Rådgivning til dig på World Asthma Day
Den 7. maj 2019 er det World Asthma Day, hvor Astma-Allergi Danmarks Rådgivning står klar med gode råd og vejledning til alle med astma, høfeber og pollenallergi, der gerne vil være mere aktive.
01.05.2019
Pollenallergikere kæmper for en aktiv hverdag
En aktiv hverdag med pollenallergi, høfeber eller astma er mulig for de fleste, hvis man er velbehandlet. Det sætter Astma-Allergi Danmark fokus på med den landsdækkende Snot or not-kampagne.
09.04.2019
Jobopslag: Erfaren regnskabsmedarbejder/bogholder
Astma-Allergi Danmark søger en erfaren regnskabsmedarbejder/bogholder.
08.04.2019
Nu blomstrer en af de helt store pollenplager
Halvdelen af Danmarks en million pollenallergikere reagerer på birk. Det er altså en af de helt store pollenplager som nu er indtruffet, når Astma-Allergi Danmark starter sæsonen for birkepollen to uger tidligere end normalt.

Web Content Display Web Content Display

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Web Content Display Web Content Display