Navigation Navigation

Breadcrumb Breadcrumb

Asset Publisher Asset Publisher

Nyheder

14.12.2017
6. klasse vinder i madallergi
Med en opskrift på allergivenlige pandekager vinder 6.A fra Bramsnæsvigskolen Astma-Allergi Danmarks madallergikonkurrence og en præmie på 3.000 kroner.
06.12.2017
Hudallergi er temaet for ny kampagne
Med en ny kampagne sætter Astma-Allergi Danmark fokus på den sårbare hud og forebyggelse med Den Blå Krans.
05.12.2017
Børneeksem kan give hyperfølsom hud
Ny forskning fastslår, at børneeksem – også kaldet atopisk eksem – kan føre til udvikling af hyperfølsom hud. Godt med ny viden på området, mener Astma-Allergi Danmark.
29.11.2017
Nye lusemidler styrer udenom allergi
Nu kan du bekæmpe lus med allergimærket Den Blå Krans. For første gang er to lusemidler blevet godkendt af Astma-Allergi Danmark.
17.11.2017
Astma-Allergi Danmark om ny kemiindsats: Vi håber, det hjælper
At politikerne har landet en ny kemiaftale vækker glæde hos Astma-Allergi Danmark. Men der er stadig plads til forbedringer, lyder det fra patientforeningen.
14.11.2017
Astma-Allergi Danmark: Vi savner stadig en plan for allergien
Alle regioner er enige om, at allergipatienter skal prioriteres. Men det bliver de ikke på lige fod med andre patienter. Det skal der laves om på, mener Astma-Allergi Danmark.
06.11.2017
Allergi og regionsvalg: Sophie Hæstorp Andersen (S)
Op til regionsvalget den 21. november spørger Astma-Allergi Danmark en række regionsrådsformænd: Hvad er jeres plan på allergiområdet?
01.11.2017
Peanutallergikere går lysere fremtid i møde
Et nyt vaccineforsøg viser, at en person med svær peanutallergi kan vænnes til at tåle små mængder peanuts. Et vigtigt skridt til at hjælpe mennesker med livstruende allergier, lyder det fra Astma-Allergi Danmark.
30.10.2017
To journalister/
kommunikationsmedarbejdere til Astma-Allergi Danmark
Astma-Allergi Danmark søger to journalister/kommunikationsmedarbejdere.
30.10.2017
Stor spørgelyst til astmaskole i Ringsted
Spørgelysten var stor, og der blev udvekslet erfaringer på den netop afholdte astmaskole om oplevet svær astma i Ringsted. Du kan stadig nå at deltage i astmaskolerne i november.
27.10.2017
Politikere blev allergitestet
Efterårets besøg på Christiansborg var igen en god anledning til at få talt allergisagen med politikerne. Her er et lille udpluk fra dagen.
19.10.2017
Tværfagligt netværk skal forbedre patientforløb
Et nyt tværfagligt allerginetværk kaldet CAG bestående af klinikere og forskere fra Region Hovedstaden og Københavns Universitet er etableret. Målet er at løfte allergiområdet og skabe bedre og hurtigere patientforløb for fremtiden.
17.10.2017
Allergi og regionsvalg: Stephanie Lose (V)
Op til regionsvalget den 21. november spørger Astma-Allergi Danmark en række regionsrådsformænd: Hvad er jeres plan på allergiområdet?
13.10.2017
Politikere testes for allergi
Det er blevet tid til priktest af folketingspolitikere og embedsmænd. Sammen med Allergiklinikken Gentofte tager Astma-Allergi Danmark igen på Christiansborg og får samtidig en god snak om allergiområdets udfordringer.
13.10.2017
Brug for ekstra pauser til sommereksamen?
Bliver du træt, ufokuseret og uoplagt af din pollenallergi, er det nu, du skal søge om længere forberedelsestid eller ekstra pauser til eksamen.
10.10.2017
Stands allergien med ny kemiindsats
Vi skal bremse udviklingen af allergi på huden ved at tilsætte mindre allergifremkaldende kemi. Andet kan forbrugerne ikke være tjent med. Det mener Astma-Allergi Danmark.
09.10.2017
Tid til influenzavaccination
Har du astma, råder Astma-Allergi Danmarks rådgivning dig til, at du lytter til Sundhedsstyrelsens anbefaling om gratis influenzavaccination fra d. 1. oktober og året ud.
05.10.2017
Hæng æg på din væg
Trænger væggene til pynt, så skynd dig at få fingre i en af de 10 nye plakater om madallergi fra Astma-Allergi Danmark.
03.10.2017
Allergi og regionsvalg: Ulla Astman (S)
Der mangler kompetencer til at håndtere de mange allergipatienter. Op til regionsrådsvalget den 21. november spørger vi en række regionsrådsformænd, hvordan de fremover vil håndtere allergien.
26.09.2017
Nældefeber kan påvirke livskvaliteten
En halv million danskere har indenfor de seneste seks år oplevet et udbrud af nældefeber. Heraf har hver fjerde været ude for, at nældefeber nedsætter livskvaliteten. Det viser en undersøgelse om nældefeber fra Astma-Allergi Danmark.

Web Content Display Web Content Display

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Web Content Display Web Content Display