Handelsbetingelser

For donationer til Astma-Allergi Danmark navn med CVR nummer 55 33 50 28 gennem BetterNow, gælder følgende vilkår og betingelser:

1. Varemærke og ophavsret
Navnet Astma-Allergi Danmark og det tilhørende logo ejes af Astma-Allergi Danmark navn og må ikke bruges uden samtykke fra Astma-Allergi Danmark.

Alt indhold på Astma-Allergi Danmark’s profilside og de tilknyttede projektsider er ejet af Astma-Allergi Danmark og må ikke bruges eller kopieres af andre uden samtykke fra Astma-Allergi Danmark

2. Refundering af donationer
Alle donationer er endelige, medmindre usædvanlige omstændigheder gælder. Dette kan være svigagtig brug af dit kredit-eller betalingskort eller det tilsvarende. Hvis dit kreditkort er blevet misbrugt, kontakt venligst Astma-Allergi Danmark navn på E-mail Astma-Allergi Danmark.

3. Sikkerhed ved donationer
Kreditkortoplysninger håndteres af betalingsudbyderen Clearhaus A/S, der lever op til de højeste sikkerhedsstandarder og reguleres af Finanstilsynet. Betalings løsningen opfylder PCI niveau-2 standarder og al kommunikation om penge og kortdata krypteres.

4. Gældende lov og jurisdiktion
Disse vilkår og betingelser er underlagt Dansk lovgivning.

Hvis en tvist opstår ud af eller i forbindelse med disse vilkår og betingelser, vil Københavns Byret domstol være det eneste kompetente organ til at behandle sagen.

5. Ændring af vilkår og betingelser
Astma-Allergi Danmark forbeholder sig ret til at ændre disse vilkår for brug fra tid til anden uden forudgående varsel til dig. Alle ændringer træder i kraft med det samme. Du anerkender og accepterer, at det er dit ansvar at gennemgå disse vilkår og være opmærksom på eventuelle ændringer.