Navigation Navigation

Breadcrumb Breadcrumb

Web Content Display Web Content Display

Støt via BetterNow

Nu kan DU gøre en forskel for mennesker emd astma og allergi. Start din egen indsamling til fordel for Astma-Allergi Danmark og støt vores arbejde.

Det hele foregår online, og det tager kun 2 minutter at starte din helt egen indsamling!

Samarbejde med BetterNow

Astma-Allergi Danmark har indgået et samarbejde med den store indsamlingsside BetterNow. BetterNow hjælper private med at starte indsamlinger til godtgørende formål – nemt og enkelt. Det kræver ikke andet end en god idé og arbejdet for at få spredt budskabet, så har du startet din helt egen indsamling.

Skal du fx have ryddet op på loftet, kan du sælge tingene fra gemmerne og lade pengene gå til indsamlingen. Det kan også være du skal deltage i et løb, hvor du løber for Astma-Allergi Danmark og på den måde får venner og bekendte til at støtte sagen med et mindre beløb. Det er kun fantasien, der sætter grænser for din indsamling.

Du kan allerede nu støtte den første indsamling, der er startet af Anne Chen, som skal løbe sit første maraton med astma og har startet en indsamling til fordel for Astma-Allergi Danmark – godt gået!

Sådan gør du

  1. Gå ind på www.betternow.org/dk og opret gratis din egen indsamlingsside til fordel for Astma-Allergi Danmark. Tryk på den blå knap "opret indsamling". Alternativt kan du klikke på banneret øverst på denne side.
  2. Du kan uploade et foto eller en video, som du synes passer til formålet og skrive din egen personlige tekst, eller du kan benytte den standardtekst, som bliver foreslået.
  3. Del din indsamling i dit netværk. Brug email og facebook til at gøre opmærksom på indsamlingen. Alle kan give bidrag med deres kreditkort og støtte med et valgfrit beløb til din indsamling til Astma-Allergi Danmark.

Held og lykke med indsamlingerne…

Web Content Display Web Content Display