Navigation Navigation

Web Content Display Web Content Display

Ekstra smøreråd til dig og dit barn

En stor tak til vores facebookbrugere m.fl.

Line Gro Bech Harrison - Vores trick er at lægge hende på maven (gerne foran spejl) og så smøre de glade fægtede arme ind med få, hurtige strøg, mens hun leger med spejlet eller legetøj. Benene smører vi ind, mens vi f.eks. puster under fødderne eller leger, det er massage. Med kinderne skal det gå stærkt, og med få strøg. Gerne ved at lade som om vi bare prikker hende på kinderne med fingrene.

Rikke Kjær Christensen - Når min søn har meget eksem, giver jeg ham et saltvandsbad, skyller forsigtigt og derefter dupper jeg ham tør. Når han er tør gælder 1½ minuts reglen - han skal være "smurt" ind i creme inden der er gået 1½ minut for at få glæde af den fugt der er tilført i badet. Jeg kunne dog aldrig drømme om bare at smøre ham ind i creme, nej cremen skal varmes godt op i hånden og duppes på, så er der ingen skrig og skrål :-)

Eva Eriksen - Hej - mine to drenge er nu 20 og 22, men jeg husker stadig det arbejde det var at få dem smurt. Vi fandt en løsning hvor vi bredte et stort håndklæde ud foran TV og så Bamse og Kylling, mens de blev smurt, så gik det helt fredeligt.


Merete Kjeldsen - "Når jeg har klippet negle på mine børn fra de var helt små af, har jeg sunget sangen om fingrene: du ved tommelfinger, tommelfinger hvor er du? Her er jeg, her er jeg, goddag…
Den har jeg brugt på samme måde, når børnene skulle smørres med cremer, både på hænder, fødder, ben, arme og kroppen på samme tid, som jeg smurte, det har været med til at det blev lidt nemmere mens de var små.


Anne Felding - Start med fødderne og lav en slags zoneterapi (enten improviseret eller lån en bog) og gør det til en hyggestund - alle børn elsker at få nusset fødder og så går man opad og nusse/masserer ... Det er både kærlighed og hudpleje i et og samme hug

Anne-Marie Lolk Madsen - Vi har altid gjort det til en hyggestund, hvor den ene af os læste historie, mens den anden smurte børnenes eksem.

Web Content Display Web Content Display

Få bladet bragt
til døren

Som medlem af Astma-Allergi Danmark får du medlemsbladet bragt til døren seks gange om året.


Det koster kun 225 kr.

Web Content Display Web Content Display