Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Indsamling via BetterNow

Saml penge ind og gør en forskel for mennesker med astma, allergi, høfeber og eksem.

På få minutter kan du starte din helt egen indsamling til fordel for Astma-Allergi Danmarks arbejde. Som tak sender vi en trænings t-shirt med Astma-Allergi Danmarks logo til dig.

Start din indsamling – og få en t-shirt

Du kan starte din egen indsamling til støtte for Astma-Allergi Danmark, der arbejde for, at alle berørt af astma, allergi, høfeber og eksem får en bedre hverdag.

Din indsamling skal oprettes gennem indsamlingssiden BetterNow. som hjælper private med at starte indsamlinger til godtgørende formål – nemt og enkelt.

Som tak for at have startet en indsamling, sender vi en trænings t-shirt til dig. Skriv til info@astma-allergi.dk med link til din indsamling, ønsket størrelse på t-shirt og din adresse.

Sådan gør du

  1. Gå ind på Astma-Allergi Danmarks Betternow side og opret din egen indsamlingsside til fordel for Astma-Allergi Danmark arbejde. Tryk på den blå knap "Start fundraising". Alternativt kan du klikke på banneret øverst på denne side.
  2. Upload et foto eller en video, som du synes passer til formålet og skriv din egen personlige tekst, eller du kan benytte den standardtekst, som bliver foreslået.
  3. Del din indsamling i dit netværk. Brug fx Facebook til at gøre opmærksom på din indsamling. Alle kan give bidrag med deres kreditkort og støtte med et valgfrit beløb til din indsamling til Astma-Allergi Danmark.

Held og lykke med indsamlingerne!

Inspiration til din indsamling

Det er kun fantasien, der sætter grænser for din indsamling. Skal du fx have ryddet op på loftet, kan du sælge tingene fra gemmerne og lade pengene gå til indsamlingen. 

Det kan også være du skal deltage i et løb, hvor du løber for Astma-Allergi Danmark og på den måde får venner og bekendte til at støtte sagen med et mindre beløb. Det er kun fantasien, der sætter grænser for din indsamling.

Du kan også se eksempler på andres indsamlinger. Fx cykelrytteren Søren Oxbøll og marathonløberen Anne Chen, der begge har samlet ind til fordel for Astma-Allergi Danmark.

Spørgsmål

Har du spørgsmål så skriv til info@astma-allergi.dk eller ring til sekretariatet på tlf. 43435911

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Giv et medlemskab

Glæd en du holder af med et medlemskab af Astma-Allergi Danmark!

Kom i gang med dit gavebevis her

Webindholdsvisning Webindholdsvisning