Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Støt via BetterNow

Nu kan DU gøre en forskel for mennesker med astma og allergi. Start din egen indsamling til fordel for Astma-Allergi Danmark.

Det hele foregår online, og det tager kun to minutter at starte din helt egen indsamling!

Start din indsamling

Astma-Allergi Danmark har indgået et samarbejde med indsamlingssiden BetterNow, som hjælper private med at starte indsamlinger til godtgørende formål – nemt og enkelt. Det kræver ikke andet end en god idé og arbejdet for at få spredt budskabet, så har du startet din helt egen indsamling.

Skal du fx have ryddet op på loftet, kan du sælge tingene fra gemmerne og lade pengene gå til indsamlingen. Det kan også være du skal deltage i et løb, hvor du løber for Astma-Allergi Danmark og på den måde får venner og bekendte til at støtte sagen med et mindre beløb. Det er kun fantasien, der sætter grænser for din indsamling.

Du kan også se eksempler på andres indsamlinger. Fx cykelrytteren Søren Oxbøll og marathonløberen Anne Chen, der begge har samlet ind til fordel for Astma-Allergi Danmark

Sådan gør du

  1. Gå ind på Astma-Allergi Danmarks Betternow side og opret din egen indsamlingsside til fordel for Astma-Allergi Danmark. Tryk på den blå knap "Start fundraising". Alternativt kan du klikke på banneret øverst på denne side.
     
  2. Upload et foto eller en video, som du synes passer til formålet og skriv din egen personlige tekst, eller du kan benytte den standardtekst, som bliver foreslået.
     
  3. Del din indsamling i dit netværk. Brug email og Facebook til at gøre opmærksom på indsamlingen. Alle kan give bidrag med deres kreditkort og støtte med et valgfrit beløb til din indsamling til Astma-Allergi Danmark.

Held og lykke med indsamlingerne…

Spørgsmål

Har du spørgsmål så skriv til info@astma-allergi.dk eller ring til sekretariatet på tlf. 43435911

Webindholdsvisning Webindholdsvisning