Webindholdsvisning Webindholdsvisning

EACCI 2014

I 2014 fandt verdens største allergikongres sted i København - og vi var med!

Fra d. 7-11 juni 2014 løb EAACI kongressen af stablen i Bella Center, København. Her mødtes eksperter, interesseorganisationer og fagfolk fra hele verden for at udveksle viden, holde oplæg og i det heletaget fremme allergisagen.

Fanget af allergi

EAACI - verdens største allergikongres

Læs artiklen fra vores medlemsblad

 

 

 

 

Astma-Allergi Danmark dækkede begivenheden

Astma-Allergi Danmarks aktiviteter i forbindelse med EAACI konferencen  København d. 7. – 11. juni

Hør hvad Lars K. Poulsen Ph.D. og professor ved allergiklinikken i Gentofte og formand for den lokale komite har at sige om kongressen.


Verdens største allergikongres

EAACI er en Europæisk sammenslutning af eksperter fra mere end 47 lande. Formålet er bl.a. at fremme forskning indenfor området, at indsamle videnskabelig data, at undervise og meget, meget mere. EAACI blev etableret i 1956 og har siden da holdt årlige allergikonggresser, der har samlet tusinder af eksperter. EAACI er en forkortelse for European Academy of Allergy and Clinical Immunologi.

Se flere indslag fra konferencen på facebook og twitter.

Se vores interviews med Præsidenten og General sekretæren fra EAACI

Præsidenten

General sekretæren


Allergi-event

• Astma-Allergi Danmark lavede også en allergi-event over to dage, der foregik i København d. 5/6. juni. Eventen var et samarbejde med EACCI og lokale sponsorer fra Danmark og hed på engelsk Trapped by Allergy (fanget i allergi). Eventen gik ud på, at en boks blev opstillet med to personer i. De påkaldte sig opmærksomhed og delte flyers og andet ud til folk med information om emnet.

 

 


Priktest på Christiansborg

Vi lavede også en optakt til konferencen d. 27. maj, hvor vi sammen med Gentofte hospital tilbød priktest til danske politikere på Christiansborg. 

Hør hvad politikerne havde at sige om allergisagen

 

 

 

Målet er – udover at sætte fokus på EACCI konferencen, at sætte vores egen dagsorden, som er tidlig opsporing, diagnose og behandling. Vi har længe arbejdet med hele området – retten til at få en diagnose, så den rette behandling hurtig kan iværksættes – og nu får vi så muligheden for at få mange politikere i tale, når de får foretaget en priktest.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Støt vores arbejde
Sætter du pris på vores hjælp? Meld dig ind og støt vores arbejde, så vi kan blive ved med at hjælpe dig og andre.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning