Navigation Navigation

Brødkrumme Brødkrumme

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Vores medlemmer siger


Råd og vejledning er alfa omega

"Som græs- og husstøvsallergiker er allergi en del af min hverdag året rundt. Det giver mig en tryghed at være medlem af Astma-Allegi Danmark, da jeg ved, at jeg her altid vil kunne hente råd og vejledning, hvis det bliver nødvendigt.

Som gravid i 9. måned er det desuden vigtigt for mig at indhente viden omkring, hvordan jeg bedst muligt kan forebygge allergi hos mit ufødte barn. Til sidst synes jeg, at det er meget vigtigt at støtte foreningens arbejde, så vi løbende kan skabe bedre forhold for de mange danskere, der er plaget af astma og/eller allergi."

Tina Cartey Hansen, 2000 Frederiksberg 

 

Hjælp til at undgå de skadelige stoffer

"Jeg er medlem af Astma-Allergi Danmark, fordi jeg har brugt jeres rådgivning meget i forbindelse med at jeg fik børn, med både astma og bronkitis og i særdeleshed i forbindelse med min mands sygdom. Han fik først astma i en alder af 35 år, som ret hurtigt udviklede sig til KOL.

Nu har min datter også fået fødevareallergi, og så er det rart med hjælp til at finde rundt i forbrugerjunglen samt hjælp til opskrifter for at undgå de forbudte madvarer....
 
Jeg vil også gerne støtte jeres store arbejde i at forhindre alle de mange skadelige stoffer, som vi er i berøring med i løbet af dagen. Mange af dem KAN jo undgås, hvis man bare tænker sig om!
 
Vi skal frem til en mere bæredygtig hverdag uden unødvendige tilsætningsstoffer!" 

Gitte Andreasen, 7620 Lemvig

 

Flere og flere danskere får allergi

"Jeg har i mange år været medlem at forbundet, fordi min stedsøn er astmatiker. På et senere tidspunkt da jeg var omkring de 45 år, blev jeg selv ramt at allergi/overfølsomhed overfor pollen.

Jeg støtter med glæde forbundet, og jeg læser med stor interesse de gode artikler i medlemsbladet. Der er flere og flere danskere som bliver overfølsomme overfor et eller andet, og derfor er det vigtigt at der informeres om, hvad man selv kan gøre for at få det bedre.

Ved at læse medlemsbladene er jeg blevet opmærksom på krydsallergi, og har derved fået en viden om hvad jeg ikke skal spise i den periode, hvor jeg er ramt af pollen-overfølsomhed."

Dorrit Pedersen, 5540 Ullerslev

 

Alle i min familie har astma eller allergi

"Jeg er medlem af Astma-Allergi Danmark, fordi alle i min familie enten har astma eller allergi, eller begge dele. Min mand lider af astma, og jeg selv er pollenallergiker, og vi har begge haft stor glæde at de daglige pollenmails med pollental og -varsling. Det er faktisk den vej, at jeg for alvor fandt ud af hvor meget nyttig information, man kunne finde på jeres hjemmeside.

Så da min søn fik astma, og begyndte at døje voldsomt meget med børneeksem, og min datter fik konstateret mælkeallergi - og astma - var det helt naturligt for mig at søge information hos jer.

Vi har som forældre siddet med en masse spørgsmål, som der aldrig har været tid nok til at få svar på hos lægen. Det har derfor været en KÆMPE hjælp, at kunne søge svar på jeres hjemmeside. Derfor var det for os en selvfølgelighed at blive medlemmer. Så et stort tak til hele teamet bag Astma-Allergi Danmark."

Jette Lykke Jensen, 9230 Svenstrup J.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Kontakt os

Har du spørgsmål til dit medlemskab er du velkommen til at kontakte os. Vi har åbent hverdage mellem kl. 10-15.


Tlf.:  43 43 59 11

E-mail: info@astma-allergi.dk

Webindholdsvisning Webindholdsvisning