Aktiviteter Kurser

Familiekursus

Riv en weekend ud af kalenderen, hvor familien er samlet og har det sjovt på Astma-Allergi Danmarks Familiekursus. Mød andre medlemmer og bliv samtidig klogere på astma, høfeber og eksem.

Astma-Allergi Danmark arrangerer Familiekursus for foreningens medlemmer.

Familiekurset er for børn mellem 0-18 år, der har astma, høfeber og/eller børneeksem, samt deres forældre og raske søskende i samme aldersgruppe.

På Familiekurset er der mulighed for både at få undervisning om børneeksem og astma, og deltagerne kan være sammen med andre der lever med astma, høfeber og eksem tæt inde på livet og få gode råd og erfaringer om, hvordan de tackler dagligdagen.

Dato og sted for familiekurset:

12.-14. november 2021 i Lalandia Billund

Tilmeldingsfristen er overskredet og deltagerne har fået besked om plads.

Program

Familiekurset er tilrettelagt så vi starter med en fælles velkomst fredag aften, hvor familierne med en sjov og uformel aktivitet kan møde andre familier. CoastZone står for aktiviteten, hvor der er rig mulighed for at hilse på hinanden – og måske etablere legeaftaler?

Lørdag formiddag er der planlagt undervisning om astma og om børneeksem. Her får I viden om hvad børneeksem og astma er for nogle sygdomme og hvordan man kan behandle sygdommene, så de ikke giver os begrænsninger. Vi taler sammen om, hvilke oplevelser vi har med sygdommene i hverdagen og udveksler erfaringer.

Astma-Allergi Danmarks rådgivere står også klar til en snak om hverdagen med overfølsomhedssygdomme. Der er masser af muligheder for at mødes med andre familier og udveksle erfaringer ved vores ”drop-in cafe” der er åben hele lørdagen.

Lørdag aften holder Anders Kofoed foredraget ”Alle har et liv - der er værd at leve”. Anders taler om det spørgsmål, som ofte trænger sig på hos både børn og voksne: ”Er jeg god nok?” Anders har en selverklæret mission, der handler om at bekæmpe mindreværdsfølelsen og forkerthedsfølelsen, og udruste både børn, unge og voksne med værktøjer til at håndtere alle de svære følelser, der følger med i slipstrømmen.

Læs mere om Anders Kofoed her

Igennem hele weekenden er der også tid og plads til sjov, hygge og leg med hinanden. Og når I tager hjem igen, har I fået ny viden, nye bekendtskaber og forhåbentlig et boost til hverdagen.

Tilmelding

Du kan ansøge om en plads på Familiekurset. Log ind med dit medlemsnummer eller e-mail via selvbetjeningssiden (hvis du endnu ikke har en kode, tryk da 'Glemt adgangskode')

Husk at tilmelde ALLE deltagende børn og forældre ved at tilføje dem som 'ledsagere'.

Når vi har modtaget jeres ansøgning, modtager I en mail om, at du er på "Ventelisten". Bemærk, at dette udelukkende er en bekræftelse på, at vi har modtaget jeres ansøgning, og dermed ikke ensbetydende med, at du og din familie har fået plads på Familiekurset.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 29. august 2021.

I løbet af september vil du få en mail med besked om, hvorvidt du og din familie har fået plads på Familiekurset.
Deltagelse på kurset er derfor først gældende, når I har modtaget en bekræftelse fra Astma-Allergi Danmark.

Deltagergebyret er 995 kr. pr. familie.

Tilmeldingen forgår via vores selvbetjening:

Tilmeld dig Kurset i Billund - klik her

Vigtig information

Familierne indkvarteres i egne feriehytter, og antallet af personer skal overholdes. Feriehytterne er bestilt "dyrefri", og dyr er ikke velkomne på kurset. Udgifter til transport og forplejning afholdes af den deltagende husstand. Deltagergebyret skal betales umiddelbart efter, I modtager bekræftelse på deltagelse. Hvis det ikke sker, vil pladsen gå videre til en anden familie på ventelisten. Betalingsinformation vil fremgå på bekræftelsen.

Bemærk, at Astma-Allergi Danmark IKKE har indgået aftale med Lalandia om at servere allergi-relateret mad i deres restauranter. Derimod er der mulighed for selv at lave mad i egen feriehytte.

OBS! Der er reserveret et antal huse, og Astma-Allergi Danmark kan derfor ikke garantere alle interesserede en plads på kurset. Husene vil blive fordelt efter tilmeldingsfristen mellem de indsendte tilmeldinger, hvorefter der gives svar til alle ansøgere.

Melder du dig ind i Astma-Allergi Danmark for at ansøge om deltagelse på Familiekurset, garanterer dette ikke en plads, ligesom medlemskontingentet ikke refunderes ved afslag på kurset.

Spørgsmål til familiekurset kan rettes til Christine Højer Eriksen på kursus@astma-allergi.dk eller telefon 43 43 59 11.

Bliv medlem og deltag i kurser

Som medlem af Astma-Allergi Danmark kan du deltage i vores mange kurser.