Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Vil du sætte spor i fremtiden?

Foto: Colourbox
Måske har du det allerede tæt inde på livet – astma eller allergi? 1,5 millioner danskere lider af en eller flere overfølsomhedssygdomme. Et tal der desværre stiger. Det går ud over livskvaliteten og gør hverdagen unødig besværlig for både børn og voksne.
 
Astma og allergi rammer bredt og påvirker livskvaliteten for de berørte og deres familier. Et liv med astma og allergi betyder, at du skal planlægge og tage hensyn til din gøren og laden – hver dag, hele livet! Det påvirker både den enkelte, men også omgivelserne og resten af familien bliver nødt til at tage hensyn.
 
Sådan behøver det ikke være. Hvis du testamenterer til Astma-Allergi Danmark, er du med til at støtte vores arbejde for at gøre hverdagen lettere for alle, der er ramt af en overfølsomhedssygdom – for os er hverdagen den vigtigste dag – du kan være med til at give dine pårørende en bedre hverdag i fremtiden!

 

Dit bidrag kan sprede glæde

 
Din støtte er helt afgørende for den forskel, vi kan gøre på astma- og allergiområdet. Når du støtter os, er du med til at sikre, at vi kan fortsætte vores arbejde med blandt andet Dagens Pollental, personlig rådgivning til alle og allergimærket Den Blå Krans, hvor vi arbejder for at undgå unødvendig og allergifremkaldende kemi i mange af de produkter, du bruger i dagligdagen. 
 
Du skal ikke betale arveafgift, hvis du vælger at testamentere til Astma-Allergi Danmark. Vi er godkendt som en humanitær forening, derfor kan du være sikker på, at en eventuel arv går ubeskåret til vores arbejde. Din families arv behøver ikke blive påvirket af, at du betænker Astma-Allergi Danmark.
 

Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning