Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Vi priktestede Folkemødet


Hos Astma-Allergi Danmark satte vi fokus på astma og allergi på årets Folkemøde. Omkring 100 blev priktestet og fik målt lungefunktion, da Allergikaravanen drog rundt på Folkemødet.

Desuden havde Astma-Allergi Danmarks rådgiver travlt med at besvare spørgsmål og rådgive de mange, der kom forbi vores event – enten for at blive testet eller bare for at få en snak og et godt råd.
 

Kan vi gøre det bedre

Vicedirektør Anne Holm Hansen deltog desuden i debatter – selvfølgelig med fokus på astma og allergi. Der blev blandt andet diskuteret compliance-udfordringer inden for astma.

Under halvdelen af de cirka 325.000 danskere, der har diagnosen astma, følger nemlig den behandling, som de har aftalt med deres læge. Det vil sige, at de ikke får den nødvendige medicin. Det store spørgsmål i debatten var, om vi kan gøre det lettere for patienterne at være velbehandlet.


Et demokratisk problem

I anden debat udfordrede Astma-Allergi Danmark de ansvarlige for at få bedre svar på, hvordan vi håndterer allergi. Er der i virkeligheden tale om, at allergi er et demokratisk problem, når hver fjerde dansker døjer med allergi, og mange er uden diagnose? 

Astma-Allergi Danmark mener, at vi skylder danskerne at gøre det bedre. Hvis flere fik en udredning og en korrekt diagnose, kunne vi sikre, at endnu flere fik en ordentlig tilrettelagt behandling. Det vil spare os alle sammen for mange penge og allergikerne for sygdom og bekymring. 


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning