Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Vand der hjælper

Vil du hjælpe Astma-Allergi Danmark med at forbedre vilkårene for dig, dine pårørende eller andre, der er berørt af allergi? Så har du nu muligheden. Astma-Allergi Danmark er nemlig gået sammen med Helsam om projektet Glad med allergi og lancerer i den forbindelse en række vandflasker, der for hver solgte flaske automatisk giver 1 krone til Astma-Allergi Danmark.
 
Henover foråret kan du blandt andet støtte foreningens arbejde ved at købe en Helsam vandflaske. Når du støtter, er du med til at sikre, at foreningen kan forsætte arbejdet med blandt andet at forebygge allergi med allergimærket Den Blå Krans og give fødevareallergikere en hjælpende hånd til at undgå det, de ikke tåler – og det er der brug for.
 
Mange produkter giver dig nemlig ikke mulighed for at vurdere risikoen for allergi, da der ikke er krav om fuld deklaration. Vælger du produkter med allergimærket Den Blå Krans, er den del af arbejdet gjort for dig, da produkterne hverken indeholder parfume, MI eller andre kendte allergener. Du kan også altid støtte foreningens arbejde ved at blive medlem af Astma-Allergi Danmark.
 


Din støtte gør en forskel

Som det ser ud nu, er der godt 1.000 produkter i Danmark, der er deklareret med Den Blå Krans og over 400 produkter med allergimærket i 40 andre lande. Og med mere end 400 ansøgninger i 2015 fra producenter, der gerne ville have deres produkter deklareret med Den Blå Krans, er der meget, der tyder på, at det i fremtiden kan blive endnu lettere at finde produkter, der ikke indeholder allergifremkaldende stoffer.

Desuden oplever mange fødevareallergikere, at allergien begrænser dem både når der skal handles, laves mad og når maden skal nydes. For at gøre det lettere for madallergikere har Astma-Allergi Danmark blandt andet udviklet app’en Madallergi, der gør det nemt at finde opskrifter uden det, man ikke kan tåle. Din støtte er derfor helt uvurderlig, da den er med til at gøre det hele muligt.
 

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores nyhedsarkiv


Astma-Allergi Danmark skriver nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Find nye og gamle artikler i vores nyhedsarkiv her

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

 

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning