Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Ny medarbejder til Den Blå Krans

Vores allergimærke Den Blå Krans er i vækst og vi søger derfor efter dig, som vil være en del af vores produkt-vurderings team. Du skal have kemisk og human-toksikologisk viden.

Vi er i alt syv medarbejder og en chef, som arbejder for at gøre livet lettere for allergikere og forbrugere, der ønsker at minimere risikoen for allergi, ved at vælge produkter med Den Blå Krans.

Arbejdet, du skal være en del af, består primært af håndtering og vurdering af ansøgninger. Til dette, vil du skulle have både telefonisk og elektronisk kundekontakt, så du skal trives med at have dialog med mange forskellige mennesker. Det faglige arbejde i ansøgningsprocessen består af en vurdering af de enkelte kemiske indholdsstoffer samt en overordnet vurdering af produktet ift. kontaktallergi. I arbejdet er det vigtigt at balancere mellem at gå i dybden fagligt og færdiggøre opgaver hurtigt.

Som en del af vores allergimærke, holder vi os opdateret på den nyeste viden om allergi og kemiske stoffer. Denne viden videreformidler vi bl.a. via vores database Kemilex. Som medarbejder i teamet vil du også skulle varetage dette arbejde, sammen med de andre i teamet.

I teamet arbejder vi selvstændigt med de enkelte ansøgninger, men har tæt sparring i gruppen, når det drejer sig om konkrete vurderinger og mærkets udvikling.

Om dig

 • Du er uddannet med en viden om sundhedsvurdering af produkter, fx farmaceut, kemi- eller miljøingeniør eller tilsvarende uddannelse. Måske har du erfaring fra tidligere jobs, som vi kan have glæde af.
   
 • Du skal kunne balancere mellem at gå i detaljen og kunne færdiggøre en opgave hurtigt
   
 • Du trives med at have mange opgaver i gang samtidig
   
 • Ser forskellighed som en styrke og har lyst til at bidrage med dine kompetencer og personlighed


Det kan vi tilbyde

 • Spændende faglige opgaver med relevans for mange forbrugere
   
 • En fleksibel og uformel arbejdsplads
   
 • Søde kollegaer med meget forskellige kompetencer og som brænder for vores område
   
 • Mulighed for at sætte dit præg på området
   

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Bille på rb@astma-allergi.dk eller telefon 4129 0559.

Ansøgningen sendes til Rikke Bille på rb@astma-allergi.dk.

Sidste frist for ansøgning er torsdag d. 15. september kl. 12.00.

Vi regner med at holde samtaler tirsdag d. 20. september, men vil, hvis den rette kandidat byder sig, også kunne indkalde til samtaler før ansøgningsfristen er overskredet.
Vi vil gerne have du starter så hurtigt som muligt, dog senest 1. november 2016.

Arbejdssted: Astma-Allergi Danmark, Universitetsparken 4, 4000 Roskilde.

Den Blå Krans er Astma-Allergi Danmarks allergimærke. Alle producenter, der lever op til vores kriterier kan søge om at få mærket på deres produkter. Kransen giver dels allergikere bedre mulighed for at finde produkter de kan tåle og dels forbrugere mulighed for at nedsætte deres risiko for allergi.


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning