Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Skolestart med astma og allergi

d. 12.08.2015: Har dit barn haft en god skolestart? Børn med astma, allergi eller eksem oplever udfordringer – også i skolen. Besøg en virtuel skole fyldt med gode råd til, hvordan skoledagen bliver lettere.
 
Efter en lang sommerferie er det tid til at tage hul på et nyt skoleår. Men hvordan hjælper man skolebørn med astma, høfeber og eksem til et godt skoleår? 
 
Det har Astma-Allergi Danmark i samarbejde med Sundhedsstyrelsen set på. Resultatet er blandt andet en virtuel skole med råd og inspiration til, hvor og hvordan man på enkel vis kan være med til at forbedre skoledagen for børnene.
 
Ved at gå en tur rundt på skolen kan man blandt andet klikke sig ind i klasselokaler, skolegården, SFO'en og meget mere for at blive klogere på, hvad der er særligt udfordrende for børn med astma og allergi, og hvordan man kan løse de forskellige problemer eller situationer. Derudover indeholder skolen en række forslag til, hvad man kan gøre for børnene til fx børnefødselsdage i klassen eller højtider.

Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning