Brødkrumme Brødkrumme

Indholdsaggregater Indholdsaggregater

Skal du med på Team Astma-Allergi Danmark?

Lad os sammen vise, at astma og allergi ikke behøver være en hindring for at være fysisk aktiv. Du kan nu blive en del af Team Astma-Allergi Danmark.

Bliv en del af Team Astma-Allergi Danmark og saml ind til fordel for astma- og allergisagen.

Ligesom de andre deltagere i teamet sætter du dit eget personlige mål og er med til at samle ind til fordel for astma- og allergisagen. Foto: Colourbox.

Har du en ambition om at cykle, gå stavgang eller løbe mere, end du gør i forvejen? Eller måske drømmer du om at deltage i en konkurrence? Så sæt dig et personligt mål og kom med på det allerførste Team Astma-Allergi Danmark.

Hver deltager skal lave en online indsamling til fordel for Astma-Allergi Danmark, der arbejder for et bedre liv for alle med astma og allergi.

Team Astma-Allergi Danmark vil være aktiv i forårets Snot or Not-kampagne, som i maj måned sætter fokus på pollenrelateret astma og fysisk aktivitet.

Som deltager får du:

  • En lækker kampagnebluse (først til mølle)
  • Sparring i Facebookgruppen for Team Astma-Allergi Danmark
  • Fri crossfit- eller yogatræning i maj og juni 2019 (herefter normalt abonnement). 
    Tilbuddet er i samarbejde med CrossFit Copenhagen, som har 24 centre i hele landet, og [jo:ga], som har 6 studios i københavnsområdet.  

Indsamling og træning går hånd i hånd

Som en del af Team Astma-Allergi Danmark viser du gennem din egen træning, at det er muligt at være fysisk aktiv, selvom du har høfeber eller astma. Kort sagt: ”De fleste kan det meste, når de er velbehandlede”.

Med din indsamling er du samtidig med til at udbrede kendskabet til Astma-Allergi Danmark og det fællesskab, som foreningen tilbyder. Indsamling oprettes online gennem indsamlingssiden Betternow.

Kom med på holdet!

Du vælger selv din egen målsætning, hvordan du træner, og hvordan du indsamler donationer igennem dit netværk til at nå dit mål. Og vi hjælper dig!

Du får støtte og hjælp i teamets Facebookgruppe. Her får du blandt andet opmuntrende tips og idéer fra de andre deltagere og fra os.
Så hvis du godt kan lide at være fysisk aktiv og samtidig gerne vil gøre en forskel for andre med astma og allergi, så kom med på holdet!

Interesseret?

Har du lyst til at være med på Team Astma-Allergi Danmark, så kontakt Rådgivningschef Betina Hjorth på bh@astma-allergi.dk eller 43 43 59 11.

Nyhed: 06.02.2019


Bliv medlem i dag

​​

Et medlemskab af Astma-Allergi Danmark koster 225 kr. om året 
eller det, der svarer til 19 kr. om måneden!

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Besøg vores bladarkiv

AstmaAllergi-bladet sætter fokus på temaer og nyheder inden for astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at læse uddrag fra nye og gamle blade i vores bladarkiv.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev og hold dig opdateret om Astma-Allergi Danmarks aktiviteter samt de seneste nyheder om astma, allergi, høfeber og eksem.

Klik her for at tilmelde dig nyhedsbrevet.

Webindholdsvisning Webindholdsvisning